Etiquetes

7/11/12

Vespre de Copa Catalunya | AE Prat - CE l'Hospitalet (dimecres, 20:45)

Aquest vespre el Sagnier acollirà el partit de 1/4 de final de la Copa Catalunya (molt més fàcil que pensar en quantes fases i eliminatòries portem disputades) entre l'AE Prat i l'Hospi. Oportunitat, d'una banda, perquè els riberencs eliminin el regust de les dues derrotes a la Lliga. Però sobretot, una oportunitat per als homes menys habituals d'ambdós equips, que avui gaudiran d'una opció gairebé única per convèncer Agustín Vacas i Miguel Álvarez. A l'Hospi, les úniques dues baixes són les de Peque i Valentín, que en principi hi serà diumenge davant el Yeclano Deportivo. Tanmateix, ben pocs homes que van jugar a Bunyol seran titulars aquesta nit davant del Prat. A les files pratenques, tres quarts del mateix... al quadrat. Vacas, tal com informava el Prat Ràdio, ha convocat fins a sis juvenils de l'equip de Lliga Nacional pel duel d'aquesta nit (Carlos, Carlitos, Troncoso, Fran, Guille i Lucas); no hi serà Manel Raigón, ni tampoc Roger Matamala, lesionat de gravetat fa tot just unes setmanes. Serà la segona vegada que potablaves i riberencs es vegin les cares en aquesta competició; l'únic precedent, el 24 de maig de 2003, va acabar amb triomf riberenc per 1-2: Barbarà i Óscar Ollés van fer estèril el gol local, obra de Carlos Andrés. La cita, aquest vespre (20:45 hores) a les Instal·lacions Esportives Sagnier del Prat de Llobregat.

Associació Esportiva Prat - Centre d'Esports l'Hospitalet
Dimecres, 20:45 hores | Instal·lacions Esportives Sagnier
Copa Catalunya - Segona Fase - Quarta Eliminatòria

Possible onze de l'AE Prat: Alberto, Óscar Sierra, Miki, Cazorla, Larios, Sebas, Charly Ruiz, Jaime, Ignacio, Cano i Pedro García.

Possible onze del CE l'Hospitalet: Oliver, Alan, Moussa, Viale, Manel, Barranco, Ángel Sánchez, Manga, Pedro Bilbao, Iván Salvador i Osado.

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez (Barcelonès).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada