Etiquetes

6/11/12

Sancions 13a jornada #2bg3

75 targetes grogues, dues d'elles dobles, dues expulsions directes i dos entrenadors expulsats és el balanç que ens deixa la 13a jornada de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B, concretament la tercera jornada amb més amonestacions en el que portem de campionat. Són, en total, 836 grogues (34 d'elles dobles) i un total de 58 expulsions a jugadors. De cara a la setmana vinent, i en clau Hospi, Manu Viale es perdrà el partit davant el Yeclano Deportivo a causa de la seva expulsió a Bunyol; els murcians, per contra, no presenten cap baixa per aquest motiu. La resta de sancionats per la propera setmana, llevat de recursos per part dels clubs, són els següents:

Per expulsió: Manel Viale (L'Hospitalet, 1 partit); Yuma (Ontinyent, 1 partit); Eric (Atlètic Balears, 1 partit); Víctor (Constància, 1 partit). Chumillas (Ontinyent) encara té pendent 1 dels 2 partits de sanció arran de l'expulsió al camp d'Huracán.

Per cicle d'amonestacions (1 partit): Óscar Sierra (Prat); Vallho (Llagostera); Dani Provencio (Levante B); Cristian (Constància), Portu (València Mestalla) i Ernesto (Binissalem).

Tècnics: Joan Esteva (Constància, 3 partits); Nino Lema (Orihuela, 2 partits).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada