Etiquetes

22/11/12

Ferran i Edu Vives, baixes del Reus per diumenge

Ho avançàvem diumenge per la tarda i ahir quedava confirmat per les sancions que va publicar el Comitè de Competició. Els defenses del CF Reus Deportiu Ferran Asensio i Edu Vives es perdran el partit d'aquest diumenge (12:00) a l'Estadi entre l'Hospi i el Reus per culpa de la sanció que han de complir. Ferran Asensio va ser expulsat al minut 55 de partit en una jugada més que discutible, que va deixar els reusencs amb 10 homes i va desencadenar el 0-1 del Badalona, després que Xavi Pelegrí transformés el penal. Minuts abans, Edu Vives havia vist la cinquena targeta groga de la temporada, fet que li impediria jugar diumenge a l'Hospitalet. La resta de la plantilla està en perfectes condicions per visitar un Hospi que necessita guanyar després que ahir l'Alcoyano golegés l'Olímpic (4-1) en la reanudació del partit suspès fa 10 dies. César Remón, Fran Piera i Javi Lara, aquest de penal, van assegurar tres punts a un Alcoyano molt superior en aquests segons 45 minuts. Els de Garitano superen Huracán a la classificació i se situen tercers amb 29 punts, a un de Levante B i Olímpic, líder i segon classificat, respectivament. Tornant a les sancions, les baixes amb què comptaran els equips per aquest cap de setmana són les següents:

Per cicle d'amonestacions: Sastre (Atlètic Balears); Sergi Campoy (Constància); Xisco Campos, Fran Vélez i Rodri (Gimnàstic); Amarilla i Javi Navarro (Huracán);  Rubén Alcaraz (Prat); Edu Vives (Reus Deportiu); Arnau i Jorge Muñoz (Sant Andreu); Álex Quintanilla (València Mestalla); Miki (Yeclano Deportivo).

Per expulsió: Marcelo (Badalona), Pablo Marí (Mallorca B), Aleix Coch (Gimnàstic), Fleki (Orihuela), Ferran Asensio (Reus Deportiu), Lejeune (Villarreal B).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada