Etiquetes

3/11/12

A profanar Bunyol | Levante UD B - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00 hores)

Interessant la 13a jornada al grup 3 de Segona Divisió B, un cap de setmana que estrenarem en poques hores amb l'enfrontament entre el Prat i el Nàstic al Sagnier i que tindrà com a plats forts tres partits. Líder i perseguidor, Olímpic i Huracán, es veuran les cares a Camp Murta (diumenge, 16:30) en un duel igualat i amb pocs gols a l'horitzó; totes dues defenses han encaixat, sumant, 6 dianes. Vibrant serà també el derbi entre l'Ontinyent i l'Alcoyano, amb els de Garitano buscant el seu setè triomf consecutiu després de caure en Copa davant del Madrid. Derbis, com ara els que diumenge al matí enfrontaran Atlètic i Binissalem o Sant Andreu i Espanyol B. Però sobretot, el que a nosaltres ens preocupa, un important Levante B-Hospi (diumenge, 17:00). O el que és el mateix: l'ocasió d'esborrar la petjada de la derrota de diumenge i d'obrir un marge de més d'un partit respecte al cinquè classificat, posició que ara mateix ocupa el filial granota. Partit d'altura entre dos equips amb bon gust pel futbol. Gaudirem. I si tornem amb tres punts, molt millor.

L'Hospi
Les derrotes mai són agradables i menys encara davant del teu públic. Es fa estrany explicar derrotes de l'Hospi a l'Estadi (només 5 en quatre anys i mig), però veure l'actitud i la implicació dels jugadors davant les adversitats del rival mateix, i també davant de decisions arbitrals discutibles o d'una climatologia poc favorable per l'estil de futbol riberenc, fa que la derrota sigui menys dolorosa i que els dubtes siguin mínims per no dir inexistents. I és que tot i les contres baleariques, l'Hospi va gaudir també d'accions prou clares com per haver rascat almenys un punt davant l'Atlètic. Álvarez va cremar totes les naus i va disposar un plantejament arriscat a la recerca d'un empat que no va arribar. En definitiva, línia a seguir pel que fa a esforç, resultat i compromís sense oblidar que, en això del futbol, a vegades la piloteta no vol entrar.

I caldrà provocar que entri demà, a Bunyol, davant d'un rival similar en classificació i en estil, almenys pel que vam poder veure diumenge al camp del Badalona. Partit intens davant d'un equip jove i en ratxa que posarà les coses ben complicades a un Hospi que tindrà sensible d'Isma Moyano, sancionat pel Comitè amb un partit després de la doble groga que va veure contra l'Atlètic. Moyano s'afegeix a Peque en la llista de baixes riberenca. Una llista de la qual en surten Aday Benítez, que ja ha complert el seu partit de sanció i Pedro Bilbao, que també s'ha recuperat de les molèsties que li van impedir ser de la partida fa set dies a l'Estadi. El major dubte és veure com resoldrà el tècnic riberenc la baixa de Moyano; tot optant per resituar Julio Rico a l'eix de la defensa o triar Valentín com a parella de Moyano i donar entrada a Hammouch i/o Moussa. En sortirem de dubtes diumenge a quarts de cinc.

El Levante B
Només havíem pogut veure un partit del Levante B fins diumenge passat. Vam viure in situ l'empat que el filial granota va sumar a Badalona i les sensacions, especialment a la primera meitat, van ser les d'un equip amb les idees clares en totes les línies i en estat de gràcia. No obstant això, el gol in extremis de Robert va evitar la sisena victòria seguida dels nois de José Gómez, que van tenir a tocar el triomf si Marcos no hagués salvat tres ocasions claríssimes del davanter llevantinista Roger que haurien pogut tancar el partit. Molta mobilitat entre els 4 homes de dalt, amb Roger de referència però amb tres mitjapuntes que intercanviaven constantment la posició. A la represa, ràpides contres per contrarrestar els mestres que va concedir el filial i que, a les postres, li va acabar costant dos punts.

Un filial atípic que s'ha sabut amotllar a una categoria que van guanyar als despatxos l'estiu passat gràcies als deutes d'altres equips. El filial llevantinista ha mantingut bona part del bloc que va aconseguir el sotscampionat a Tercera i s'ha reforçat amb homes importants, especialment de la zona de Madrid, ja curtits a Segona B i, fins i tot, en LFP com és el cas de l'exrayista Dani Provencio. S'enfrontaran, curiosament, els dos equips més golejadors del grup: Hospi amb 22 i Levante B amb 17, tots dos en 11 partits disputats. Un conjunt, el filial, que compta amb Roger i Andy com a màxims golejadors amb 4 gols (Andy n'ha fet tres des del punt de penal) i que, atenció, acostuma a viure partits revolucionats en el tram final; 7 dels 12 gols que han marcat a Bunyol han arribat a partir del minut 76 de partit, però també és cert que la meitat dels gols que ha rebut (5 de 10), també han arribat al rush final de l'encontre, com el de l'huracanista Javi Navarro que va costar al filial l'única derrota com a local fins al moment.

Important serà també explotar les febleses en l'aspecte defensiu i a pilota aturada malgrat la baixa de Moyano; tres dels 10 gols que ha rebut el Levante B han arribat després d'un córner en contra tot i no anar a càrrec d'homes de massa alçada. Pel duel de demà, el míster local José Gómez comptaria amb les baixes del central Carlos Tomás i de l'interior dret José Higón, que ja es van perdre el duel al camp del Badalona per lesió. A banda d'aquestes dues baixes, tampoc cal esperar grans novetats a l'onze llevantinista. I és que després d'11 jornades, fins a 12 jugadors del planter valencià han participat en tots els partits o se n'han perdut, màxim un. Amb tot, només Pablo Garabato, porter, ha disputat els 990 minuts que ha jugat el Levante B enguany.

Levante Unión Deportiva B - Centre d'Esports l'Hospitalet
Diumenge, 17:00 hores | Ciudad Deportiva Levante Unión Deportiva
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 13a jornada
Els precedents

Possible onze del Levante UD B: Garabato, Iván, Paredes, Héctor Mossa, Moyano, Andy, Selfa, Morales, Álvaro Rosa, Dani Provencio i Roger.

Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Julio Rico, Viale, Valentín, Manel, Pol, Cirio, Corominas, Pedraza i Bacari.

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Múrcia).

Horaris | Jornada 13 #2bg3

AE Prat - Club Gimnàstic
Dissabte, 12:00 hores
CE Constància - València Mestalla
Diumenge, 12:00 hores
UE Sant Andreu - RCD Espanyol B
Diumenge, 12:00 hores
CE Atlètic Balears - CD Binissalem
Diumenge, 12:00 hores
Villarreal CF B - RCD Mallorca B
Diumenge, 12:00 hores
CD Olímpic - Huracán CF
Diumenge, 16:30 hores
Ontinyent CF - CD Alcoyano
Diumenge, 17:00 hores
Yeclano Deportivo - CF Badalona
Diumenge, 17:00 hores
UE Llagostera - Orihuela CF
Diumenge, 17:00 hores
LEVANTE UD B - CE L'HOSPITALET
Diumenge, 17:00 hores

Descansa: CF Reus Deportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada