Etiquetes

5/11/12

Resum de la 13a jornada #2bg3


 Si no fos perquè allà els polítics estan més per esports 'del carrer' com la Fórmula 1 o la Vela, segur que els dirigents de la Comunitat Valenciana estarien orgullosos de veure com quatre dels seus equips copen les quatre primeres posicions del grup 3 de Segona Divisió B. Vaja, els com si els hagués tocat la loteria. Començant per un Olímpic imparable, que va enllaçar el seu quart triomf consecutiu davant del seu immediat perseguidor, l'Huracán. 3-1 final en un matx que els d'Aparicio ja guanyaven per 2-0 al minut 18 gràcies a un golàs de Néstor i al segon, de Pau Franch. L'ex del Castelló i del Dénia segueix en ratxa i acumula quatre gols en els cinc darrers partits. També són quatre, jornades sense guanyar, les d'un Huracán que buscarà fer net dissabte vinent a Manises davant el Villarreal B, que segueix fort a la Ciutat Esportiva. Ahir 2-0 sobre el Mallorca B, davant el qual Salva Chamorro va obrir ben d'hora un marcador que va tancar Gerard Moreno amb el vuitè gol al campionat. En podrien haver estat nou, però, si no hagués errat un penal al tram final del partit.

Amb la derrota a Xàtiva, Huracán cau a la quarta posició i és avançat per l'Alcoyano i el Levante B. Tots dos van vèncer amb una certa dosi de fortuna. Els alcoians no van notar el sobreesforç coper de dimecres i van imposar-se en el 'clàssic' a l'Ontinyent per 0-1. Com a Llagostera, Javi Lara va fer d'assistent i un altre Javi, Selvas, va donar el setè triomf consecutiu als de Garitano, ja segons, que igualen el rècord de la temporada 2008-2009, quan també van enllaçar set victòries seguides. Ahir, però, jugant amb un homés més durant més d'1 hora. El Levante B, per la seva banda, va tornar a ser malèfic en el temps de descompte; a Badalona se li va girar en contra i ahir, a favor, amb un golàs de Morales que treu l'Hospi de la zona de play-off i hi fa entrar els de José Gómez, que sumen 6 victòries i 1 empat en els darrers 7 partits. A cinc punts dels granota hi ha un Espanyol B que encapçala la llista d'equips que no acaben de fer el salt; ahir empataven a zero al Narcís Sala davant d'un Sant Andreu que segueix en línia creixent tot i no poder sumar la tercera victòria consecutiva,

Més dolenta va ser la jornada pel Llagostera i l'Atlètic Balears, ja que tots van caure a casa davant dos conjunts en descens; els d'Alsina van perdre per 0-1 amb el Llagostera per culpa d'un gol de Jonathan Sesma, que ahir s'estrenava amb els de Nino Lema. Primer triomf oriolà al campionat i un altre gol de Sesma a domicili: fa tres anys i mig que no marca gol jugant de local. Revitalitzant també va ser el triomf del Binissalem a l'Estadi Balear, tot just la tercera de la temporada i a la història, després de 24 precedents en categoria nacional. Toni Oliver va avançar els de Tomeu Pons i dos exbalearicos com Rubio i Paco Plata van apuntillar l'Atlètic, que va maquillar el marcador amb un gol de Gotor (1-3). Qui cau en zona de promoció de descens ara és el Constància, que perdia per 0-2 de forma justa, però també polèmics, davant el València Mestalla. Van ser expulsat Isma i el tècnic local, Joan Esteva (segona expulsió aquest curs); Nene va veure com l'àrbitre li anul·lava un gol, col·legiat que xiularia un penal a la segona meitat que transformaria l'argentí Fede Cartabia, fent gol la diana inicial del bas Álex Quintanilla (4').. Ja són vuit els partits que duu el quadre del Raiguer sense vèncer.

Finalment, dos marcadors que deixen regust del tot diferent per als quatre implicats. Obria la jornada el derbi al Sagnier entre un Prat instal·lat a la zona còmoda de la Lliga i un Nàstic necessitat. David Haro va tenir la millor opció pels de Salamero amb una rematada de cap al pal, però els grana segueixen sense reaccionar i amb només un triomf a la Lliga. 0-0 final. Millor li van anar les coses al Badalona a Iecla. Primers gols a la Lliga de Joaquín i de Sergio Cortés, qui va fer estèril el gol del local Corella, que igualava momentàniament el partit. Els murcians segueixen enfonsats a la classificació i viatjaran diumenge a l'Hospitalet (16:30 hores) immersos en una ratxa negativa de 9 jornades sense guanyar; 2 punts de 27 possibles. Tot i el mal moment, el president de l'entitat blaugrana ratificava ahir el tècnic Fernando García Sanjuán. Veurem, també, si després del Mallorca B-Atlètic de diumenge, Pep Sansó segueix gaudint de la mateixa confiança a la Via de Cintura.

Resultats | Jornada 13 #2bg3

AE Prat 0-0 Club Gimnàstic
CE Constància 0-2 València Mestalla
Álex Quintanilla 5'; Fede Cartabia 49'pen
UE Sant Andreu 0-0 RCD Espanyol B
CE Atlètic Balears 1-3 CD Binissalem
Gotor 88' | Toni Oliver 40', Rubio 76', Paco Plata 90'
Villarreal CF B 2-0 RCD Mallorca B
Salva Chamorro 3', Gerard Moreno 70'
CD Olímpic 3-1 Huracán CF
Néstor 11', Pau Franch 18', Carles Salvador 66' | Javi Rubio 56'pen
Ontinyent CF 0-1 CD Alcoyano
Javi Selvas 51'
Yeclano Deportivo 1-2 CF Badalona
Corella 75' | Joaquín 68', Sergio Cortés 81'
UE Llagostera 0-1 Orihuela CF
Jonathan Sesma 74'
LEVANTE UD B 2-1 CE L'HOSPITALET
Roger 5', Morales 94' | Corominas 9'

Descansa: CF Reus Deportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada