Etiquetes

11/11/12

Triomf plàcid | CE l'Hospitalet 2-0 Yeclano Deportivo

Imatge: Alex Gallardo
El Centre d'Esports ha recuperat el camí del triomf i s'ha imposat al Yeclano Deportivo per 2-0 en un partit avorrit i que no ha tingut massa història des que Bacari ha obert el marcador a l'equador d'una primera meitat en què el quadre murcià no ha inquietat la meta riberenca. A la represa, l'Hospi ha rematat el rival amb un altre gol a la contra, el desè de Cirio aquesta temporada. A partir d'aquí, el partit s'ha acabat tot i els intents visitants per reduir distàncies: Matas ha enviat una pilota al pal i Miki ha fet lluir Craviotto en una bona rematada des de la frontal. També l'Hospi, que perd Hammouch per sanció la setmana vinent, hauria pogut fer el 3-0 en diverses contres, especialment en accions de David Corominas, Manel i Pol. El 2-0 final permet els riberencs tornar a entrar a la zona de play-off després de l'ensopegada d'Huracán ahir davant el Villarreal B. Avui, per problemes logístics, no hem pogut cobrir el partit com és habitual i, de forma excepcional, us oferim una crònica breu, a banda de la fitxa. Aquí teniu la galeria de fotos del partit d'avui, gentilesa d'Alex Gallardo.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Moussa, Moyano, Marc Pedraza, Manel, Pol, Aday (Barranco, 64'), Corominas (Pedro Bilbao, 86'), Cirio i Bacari (Osado, 39').

YECLANO DEPORTIVO: Alberto, Rafa, Rubén, Chino, Gonzalo, Miki, Keko, Corella (Matas, 58'), Ayo, Román (Abel, 83') i Tonete (Pascui, 69').

Gols: 1-0 Bacari (23'); 2-0 Cirio (54').

Àrbitre: César Soto Grado (la Rioja). Ha amonestat els locals Hammouch (12') i Aday (63') i els visitants Corella (19'), Chino (55'), Rubén (57'), Rafa (66'); Miki (68') i Keko (87').

Incidències: partit de la 14a jornada del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 750 espectadors. Jornada de portes obertes coincidint amb la presentaicó del futbol base de l'entitat. Abans del partit, l'Hospi s'ha fet la foto oficial de la temporada 2012/2013. Tarda freda, amb una mica de vent. A l'Hospi, Oliver i Alan han completat la convocatòria; al Yeclano Deportivo ho han fet David i Fran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada