Etiquetes

25/11/12

Caçadors de golets | CE l'Hospitalet 4-0 CF Reus Deportiu

Així sí. L'Hospi ha vençut, golejat i més que convençut en un gran matí de futbol davant d'un Reus Deportiu que ha malgastat les seves opcions a la primera meitat i que encara ha hagut d'agrair al seu meta, Ángel Blasco, que el 4-0 no fos un 7 o 8-0. I és que l'Hospi ha recuperat el regust del triomf a la seva manera: alegria, futbol, ocasions, rauxa, agressivitat, creativitat,... Els signes d'identitat de l'Hospitalet de Miguel Álvarez s'han posat d'acord per aparèixer el dia més necessari, després d'un sotrac pel que fa als resultats i després d'una setmana on les lesions havien impedit preparar el partit d'avui com era necessari. Al final, les ganes i motivació dels jugadors han permès veure un onze competitiu, amb novetats inesperades. I han permès veure, de nou, Sergio Cirio en mode golejador. Avui, triplet: ha estat el primer cop que el davanter riberenc marca tres gols en un partit a Segona B. El compte golejador l'ha completat Marc Pedraza amb el quart i definitiu gol. Ha estat ell com podria haver estat Aday. O Ángel Sánchez. O Valentín. O Julio Rico. Ocasions de sobra per una golejada d'escàndol. Gols per recuperar sensacions i afrontar amb confiança el complicat duel de dissabte vinent (12:00 hores) al Narcís Sala de Sant Andreu del Palomar.

La plaga de lesions creava dubtes a l'hora d'endevinar l'onze que s'enfrontaria al Reus. Al final, defensa titular amb Hammouc i Valentín de retorn a l'onze. Aday i Cirio en banda a l'atac riberenc i la gran novetat d'Ángel Sánchez al mig del camp. El canari ha tingut un retorn excel·lent i només la mala sort ha impedit la seva estrena golejadora aquest curs. De fet, al poc de començar, i després que els roig-i-negres reclamessin penal a l'àrea riberenca (2'), una passada llarga del canari cap a Osado acabava en un clar penal del porter reusenc Ángel sobre el davanter tarragoní. Posteriorment a la indignació visitant, Cirio agafava la pilota, enganyava Ángel i establia l'1-0 a l'electrònic (3'). Lluny del que es pogués pensar i tot i el domini riberenc, el Reus no va renunciar a l'atac i va disposar d'ocasions per igualar el partit. Craviotto va aturar en dos temps un bon xut de Sergio León des del vèrtex de l'àrea (10'); una pèrdua de Hammouch va habilitat el mateix León per una bona contra que Sangrà va desaprofitar forçant Craviotto a una gran intervenció (38'). I també al 44', quan Taranilla posava a prova el meta riberenc amb un xut des de la frontal després d'una possible falta sobre Pol Llonch.

Però també l'Hospi va poder eixamplar la diferència amb un munt d'ocasions al primer acte. El desencert, la intervenció d'Ángel o la fusta ho van impedir, però. Així, el meta valencià del Reus enviava a córner una rematada de cap de Viale (12'); Riki salvava sota pals una rematada de Sergio Cirio quan ja es cantava el segon (17'); Osado provava sort, sense angle, després d'una altra passada llarga d'Ángel Sánchez (22') i un xut col·locat des de la frontal del migcampista canari passada la mitja hora de partit impactava al travesser de la porteria reusenc en una acció que hauria pogut significar, de nou, el 2-0 (37'). Partit enorme d'Ángel Sánchez, titular després de molts partits sense ser-ho i en què ha fet aixecar el públic del seu seient en més d'una ocasió. Tota una declaració de reivindicació.

La segona meitat, el domini de l'Hospi ha estat més intens i el Reus amb prou feines ha pogut aguantar les envestides locals. En gran part, perquè el 2-0, psicològic, de Sergio Cirio, ha acabat de destarotar els plans de Santi Castillejo. A passada d'Osado, un retall de Cirio dins l'àrea gran ha estat suficient per desfer-se del marcador i fer el segon a plaer (51'). A partir d'aquí, festival: passada llarga d'Ángel Sánchez a Aday, cavalcada i xut del vallesà que obliga Ángel a enviar a córner (54'); intent de vaselina del 'Muyayo', massa fluixa, que bloca el meta visitant (57'); cacau impressionant des de la frontal del mateix Ángel Sánchez que, novament, impactava el travesser (67'). I a l'enèssima, el tercer. Ha estat en segona jugada, després d'un bon xut de Bacari que desviava Ángel; el refús el recollia un altre Ángel, Sánchez, que centrava cap a Cirio perquè el punta riberenc fes el triplet (68'). 3-0 i el Reus, desfet.

L'entrada al camp de Pedrito, Marquès i Fonte no ha canviat la decoració en un Reus molt desdibuixat al segon temps. Només a pilota aturada, en una falta picada per Robert, Sergio León ha posat a prova un altre cop els reflexos de Craviotto, que enviava la bola a córner (73'). Abans, Valentín culminava una cursa per l'esquerra amb un xut potent des de l'interior de la gran que obligava Ángel, un altre cop, a enviar la pilota a córner (72'). Després, una contra conduïda per Cirio l'ha rematada Bacari amb un xut potent que s'ha perdut per sobre del travesser, Ha estat l'antesala del 4-0, obra de Marc Pedraza en recollir un refús a l'àrea gran i clavar un xut amb rosca amb cama dreta que es colava enganxat al pal esquerre d'Ángel (77'). Aquí s'ha acabat el partit, en una mena de pacte tàcit de no (més) agressió entre dos equips que ja han començat a pensar en els seus propers compromisos.

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Ángel Sánchez (Manel, 70'), Pol, Pedraza, Cirio (Julio Rico, 76'), Aday (Bacari, 63') i Osado.

CF REUS DEPORTIU: Ángel, Riki, Robert, Sangrà, Socias, Beñat (Marquès, 70'), Masqué, Nando, Álvaro (Pedrito, 55'), Taranilla (Rubén Fonte, 60') i Sergio León.

Gols: 1-0 Cirio 4' (penal); 2-0 Cirio (50'); 3-0 Cirio (69'); 4-0 Marc Pedraza (77').

Àrbitre: Cristian Adrian Lixandru (Aragó). Ha amonestat el visitant Ángel (3'). Ha expulsat un auxiliar del Reus Deportiu (3').

Incidències: partit corresponent a la 16a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 300 espectadors. Matí assolellat i molt agradable pel que fa a la temperatura. A l'Hospi, Alan i Oliver han completat la convocatòria. Sergio Durán i Damià han completat la llista de 16 del Reus Deportiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada