Etiquetes

16/11/12

Recordes quan... | La darrera victòria al Prat

Prat 1-1 Hospi. Temporada 2009-2010
Demà al migdia, Prat i Hospi es veuran les cares per primer cop a la Lliga de Segona Divisió B, bàsicament perquè els pratencs hi debuten aquesta temporada. Dos precedents a la Copa Catalunya, amb un triomf riberenc (1-2, maig de 2003) i l'empat de fa dues setmanes (0-0) amb classificació riberenca per les semifinals complementen els 8 precedents amb què compten Prat i Hospi en territori potablava. Partits que s'han disputat al Sagnier i al desaparegut Fondo d'en Peixo, a Tercera Divisió, a Regional Preferent i també a Primera Regional. En total, com dèiem, vuit precedents que ens deixen un balanç de tres victòries de l'Hospi, dos empats i només dues victòries del Prat; la darrera, el curs 1986-1987 a Tercera Divisió acabava amb un 2-0 favorable al Prat gràcies als gols de Blanco i Pepín. Molt més espectacular va ser el primer triomf riberenc al Prat, el 12 de gener de 1970. Un contundent 0-5 que servia perquè els riberencs superessin el Prat a la classificació gràcies als doblets de Mateu i de Font i a un cinquè gol de Ferré. El darrer precedent, recollit en 'temps real' pel Blog, ens fa viatjar al 14 de març de 2010, amb Márquez i Vinyals com a tècnics de Prat i Hospi i amb l'empat a un en jornada intersetmanal. En total, 18 gols riberencs i 14 de pratencs i un darrer triomf de l'Hospi que ens fa anar a la primera jornada de Lliga del grup 5 de Tercera Divisió 2008-2009. Una victòria que l'Hospi de Julià Garcia va haver de treballar de valent i que, entre d'altres coses, va suposar el primer gol de Christian Alfonso amb la riberenca.



Fitxa Tècnica

AE Prat: Toni Texeira, Marc Carrasco, Xavi Valls, Rafa Murillo, Comas, Álex Pérez, Lara (Giró, 72'), Enric Palet, Jaime, Miguel Rubio i Albert (Xavi, 83').

CE l'Hospitalet: Íñigo, Hammouch, Siscu, Dani Morales, Jornet, David Andreu, Toni Velamazán (Manel, 80'), Corominas (Cristian Gómez, 89'), Montero (Pedro, 70'), Christian Alfonso i Víctor Ramos.

Gols: 1-0 Miguel Rubio (29'); 1-1 Christian Alfonso (50'); 1-2 Montero (52'); 2-2 Jaime (82'); 2-3 Pedro (87').

Àrbitre: David García Rosel. Va amonestar els locals Rafa Murillo i Xavi i els visitants Víctor Ramos, Hammouch i Toni Velamazán.

Incidències: partit de la 1a jornada de Lliga del grup 5 de Tercera Divisió celebrat a les Instal·lacions Esportives Sagnier davant d'un miler d'espectadors aproximadament. Matí de molta calor i bon ambient a les grades. Craviotto i Edu van completar la convocatòria de l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada