Etiquetes

2/11/12

Recordes quan... | El darrer Levante B - Hospi

Celebració del gol de Biel Medina (06/07)
Demà passat, Levante B i l'Hospitalet tornaran a enfrontar-se en terres valencianes gairebé cinc anys després de fer-ho per darrera vegada. Els destins de tots dos conjunts van creuar-se el juny de 2004, quan van enfrontar-se en la darrera eliminatòria del play-off d'ascens a Segona Divisió B. Al partit d'anada disputat a Bunyol, l'Hospi de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' va imposar-s'hi per 0-1 gràcies a un gol de Dani Cobo; diana estèril finalment, ja que una horrible nit una setmana després va acabar amb el somni de l'Hospi en la fatídica tanda de penals a l'Estadi. Dos anys després, els riberencs hi tornaven, ja a Segona B, buscant certificar la salvació amb Moya a la banqueta, 0-0 davant d'un equip que acabaria sotscampió de Lliga. Però el millor record sigui, probablement, el del següent curs, un matí exageradament calorós, el 13 de maig de 2007, quan l'Hospi de Juan Carlos Oliva va donar una passa de gegant per apropar-se al play-off d'ascens derrotant el filial granota per 0-2 gràcies als gols d'Àxel Vizuete al primer temps i de Biel Medina a la represa.


En total, quatre precedents amb dues victòries i dos empats; un d'ells en el darrer precedent, el 18 de novembre de 2007. A la banqueta de l'Hospi hi havia Jordi Roura i els riberencs, aleshores desens a la Lliga, visitaven un Levante B que ocupava la darrera posició al campionat amb 7 punts (dues victòries i un empat) en les dotze jornades anteriors. El partit, però, no podria començar pitjor ja que Vicent Iborra, ara al primer equip granota, avançava el filial en rematar a gol una centrada de l'actual jugador del Nàstic, Aarón Bueno (35'). Va haver de ser un jugador de la banqueta, el jordà Thaer, l'encarregat d'igualar el partit a vint minuts de final. Era el segon gol en dues jornades del davanter asiàtic... i desgraciadament també el darrer amb la samarreta de l'Hospi (26 PJ / 2 gols). D'aquí al final, el porter riberenc Eduardo salvaria els intents dels homes de Raúl Ruiz per fer el segon, intents que s'intensificarien amb l'expulsió de Raúl Salas ja al temps de descompte.

Fitxa tècnica

Levante UD B: Tejera, Larreategi, Pepe Pla, Héctor Rodas, Guirado (Abel, 81'), Iborra, Aarón Bueno (Felipe Spellmeier, 70'), De Lerma, Cristóbal, Bustillo i Tello.

CE l'Hospitalet: Eduardo, Hammouch, Tonet, Dani Morales, Casado, Neftalí, Quique Cárcel, Rubén Quintero (De la Puente, 82'), David Giménez (Thaer, 66'), Toni Velamazán (Jornet, 76') i Raúl Salas.

Gols: 1-0 Iborra (35'); 1-1 Thaer (69').

Àrbitre: Luís Dávalos Sánchez-Pedreño (Múrcia). Va amonestar el local De Lerma (19') i el visitant Toni Velamazán (38'). Expulsava el riberenc Raúl Salas (90') per doble amonestació.

Incidències: partit de la 13a jornada del campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B 2007-2008 celebrat a la Ciutat Esportiva del Levante UD, a Bunyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada