Etiquetes

31/3/14

Resum de la 32a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 32a jornada


Detalls #2bg3 | 32a jornada

Imatge: Lluc Martorell
No sé on llegia que el futbol et torna el que li dónes. Ahir, el Lleida Esportiu queia derrotat per quarta setmana consecutiva, ho feia per 2-0 al camp d'un Atlètic Balears que amb el seu estil i amb Florin Andone, el davanter que Seligrat va menystenir després del partit de la primera volta, suma 59 punts i avantatja en set els blaus. Justícia poètica, potser. Futbol, segurament: el romanès ha marcat els tres gols balearicos contra els blaus i ja arriba a la desena en el que portem de curs. Tres punts d'or i average particular per als de Nico López, que es mantenen invictes a Magaluf i són a quatre victòries d'assegurar matemàticament la plaça de playoff. 19 partits de l'Atlètic sense perdre com a local i sisena jornada consecutiva sense guanyar del Lleida Esportiu i és a un d'igualar els set del curs passat. Dos punts de 18 possibles i, avui, una nova expulsió matinera: la d'Amara Konaté.

Imatge: Martí Albesa / UE Olot
L'Atlètic se situa a només un punt del Llagostera, que manté el liderat tot i enllaçar a Olot la quarta jornada sense guanyar. Els garrotxins en van fer prou amb un gol de penal de Carlos Martínez a la segona meitat per sumar tres punts que allunyen les referències de descens marcades per Mestalla i Levante B. En la setmana de la seva renovació, Carlos arriba als 13 gols i empata al capdavant de la classificació de 'killers' amb Cristian Herrera i Rayco. Fre a la ratxa negativa dels d'Arnau Sala, que cinc partits després han mantingut la porteria a zero. La tensió viatja ara al Gironès, on tot i un calendari final favorable, el Llagostera veu de molt a prop Atlètic, Hospi i, fins i tot, Alcoyano. Tres punts dels darrers 12 pels de Lluís Carrillo, que no han vist porteria en els últims dos desplaçaments. Fa tres anys que el Llagostera no guanya un equip gironí a domicili (Palamós, 0-1, 2010-11). És clar, però, que fins ahir no havia tingut l'ocasió de fer-ho.

Imatge: Página 66
L'Hospi és tercer amb 57 punts després de vèncer el Prat per 2-0 i té l'Alcoyano a un punt. Els de David Porras no han pogut passejar el vestit de diumenge i han hagut de tirar del mono de treball per capgirar el partit davant el Levante B. Higón feia el seu cinquè gol del curs a la primera meitat, però a la segona un gol de penal d'Antonio Bello (cinquè aquesta temporada) i el 2-1 de Rayco (per bé que Rubén Martínez la toca abans d'entrar) donaven tres punts d'or a un Alcoyano que visitarà Elx amb quatre punts de crèdit. Per cert, amb el d'ahir el davanter canari ja acumula 13 gols enguany i empata amb Herrera i Carlos al capdavant de la classificació de màxims golejadors. Segona victòria seguida de l'Alcoyano al Collao i 20è partit consecutiu marcant, mínim, un gol. Novena derrota del Levante B en aquest 2014; els de José Gómez són l'equip més golejat d'aquesta segona volta juntament amb el Constància (19 gols).

Imatge: Pablo Orts / Golsmedia
Mentre Ilicitano i Lleida Esportiu esperen com llops que falli algun dels nobles, Olímpic, Nàstic i Huracán encara mantenen fe en fer-la grossa. Meritori, novament, el paper dels de la Costera. Han fet de Murta un fortí i sense massa escarafalls, assoleixen la cinquantena de punts gràcies al segon gol d'Edu Rifaterra enguany, des del punt de penal i a deu minuts del final. La víctima, un Villarreal B embarrancat, curt d'efectius. Planagumà feia debutar l'equatorià Parrales (Juvenil de Divisió d'Honor) i convocava el jove del 'C', Ramón Bueno. 31 jugadors utilitzats aquest curs però sisena jornada sense guanyar, tercera derrota seguida i l'equip que cau a la segona part de la taula per segon cop aquest curs. 13 partits sense perdre de l'Olímpic a Murta, on des que van retornar a Segona B només hi han guanyat dos filials (un empat i nou victòries xativines completen el balanç). Average particular favorable als d'Aparicio (149 victòries com a tècnic a Segona B) per 3-0.

Imatge: Nàstic
Continua somiant el Nàstic. Com fa set dies contra el Badalona, els de Vicente Moreno sentenciaven per la via ràpida el partit contra el Constància. En aquest cas, seria el pollencí Marcos Jiménez de la Espada qui s'erigia en protagonista absolut del partit amb un triplet definitiu. Com explica el company de TAC12, Carles Cortés, feia 10 anys que cap jugador del Nàstic feia un triplet en partit de Lliga: el darrer havia estat Jonathan Torres en un Nàstic 6-0 Girona... amb Vinyals a la banqueta grana. Quarta victòria consecutiva dels tarragonins, que han marcat 16 gols en els últims 6 partits, un gol més dels que ha aconseguit el Constància... en 32 partits. I és que els inquers van camí de completar una volta sense conèixer la victòria: ja són 16 els partits que els constanciers no guanyen i ja visualitzen la primera referència de permanència a vuit punts.

Imatge: Toni Tortosa / Benicadell Esportiu
Vuit separen l'Huracán d'Iñaki Alonso de l'Alcoyano, actual quart classificat i que encara ha de passar per Manises. Després de la tempesta sempre arriba la calma, o això cantava Alejandro Sanz: segona victòria consecutiva dels capitalins, ahir a Ontinyent per un clar 0-3. Doblet de Javi Navarro i clausura d'Adrià Granell; tots dos jugadors arriben a la mitja dotzena de gols i donaven el tercer triomf d'Huracán a domicili aquesta temporada. Fa dos anys va ser el 2-5 a Sant Andreu, l'any passat l'1-4 a Alcoi i enguany aquest 0-3. L'Ontinyent queda tocat després d'aquest marcador. Una victòria en vuit partits de l'Ontinyent al Clariano; juntament amb l'Hospi, Huracán és l'únic equip que ha fet tres gols a Ontinyent aquest curs. S'iguala el 0-3 de la temporada passada contra l'Olímpic. Els de Nino Lema són el local més golejat del grup.

Imatge: Gerard Reyes / CF Reus Deportiu
Per la seva banda el Badalona posava el llacet a la capsa de la permanència. Només falta lliurar-lo. 3-0 contundent davant d'un Reus que ha tornat a ser el Mr Hyde que juga lluny del Baix Camp. No podia faltar el gol de l'ex a càrrec de Rubén Negredo, que ha distanciat els d'Emili Vicente abans del descans quan Abraham ja havia obert la llauna amb el seu onzè gol de la temporada. Pel final, la perla: golàs de Lolo per tancar el partit i, probablement, el patiment per als de Piti Belmonte. Quarta victòria seguida del Badalona al Centenari i novè partit consecutiu sense perdre-hi. El Reus, tot el contrari: quarta derrota seguida lluny de Reus i setè partits dels darrers vuit fora de casa en què es queda sense perforar la porteria contrària. Average particular favorable als escapulats (3-0).

Imatge: Judit Andreu / UE Sant Andreu
I per acabar la jornada, el derbi barceloní confirmava les dinàmiques de Sant Andreu i Espanyol B. La vareta màgica de Sergio González continua donant els seus fruits: sisena victòria seguida dels periquitos, desens ja amb 45 punts. Sisè gol de Jairo en set jornades, setè triomf en vuit jornades i l'equip ha passat en tres mesos de ser el pitjor visitant a ser el sisè millor de #2bg3. Al davant, deixen un Sant Andreu tocat, que després de perdre la imbatibilitat al Narcís Sala el darrer partit de 2013 han deixat de ser infalibles a casa: 5 derrotes en els darrers 9 partits deixen els quadribarrats a només un punt del Mestalla, setzè... i al qual s'enfrontarà en el darrer partit de Lliga. Dues victòries, un empat i quatre derrotes és el balanç de Martí Cifuentes, fins ara, a la banqueta del Sant Andreu. Average particular favorable a l'Espanyol (2-0).
Imatge: Valencia CF
La jornada començava dissabte amb un empat sense gols entre València Mestalla i Elche Ilicitano, un punt per barba que serveix menys als d'Estévez que als de Mir, per bé que els franjaverda tenen ara l'Alcoyano, quart classificat i proper rival, a quatre punts. Manteniment de dinàmiques en un duel en què Nico Estévez ha fet debutar tres jugadors dels Juvenils de Divisió d'Honor i Lliga Nacional com són Sito, Fernando Cano (que ja havia anat convocat) i Lito. A més, Tendillo ha gaudit dels primers minuts aquest curs (ja va debutar la temporada passada al camp del Binissalem). Amb aquests quatre joves, ja són 32 els jugadors que ha utilitzat el Mestalla aquest curs. Tot i això, l'equip ja suma vuit jornades sense guanyar i quatre sense marcar (és a dir, 378 minuts). Millors xifres presenta l'Ilicitano: quatre partits sense perdre i 282 minuts sense que Diego rebi cap gol. Amb tot, els il·licitans sumen un nou partit sense guanyar lluny d'Elx i ja en van 13.

Classificació #2bg3 | 32a jornada

Propera jornada #2bg3 | Horaris 33a jornada

Dissabte, 5 d'abril
17:30 Huracán-Olímpic

Diumenge, 6 d'abril
11:30 Levante B-Olot
12:00 Constància-Sant Andreu
12:00 Espanyol B-L'HOSPITALET
12:00 Llagostera-Badalona
12:00 Prat-Atlètic Balears
12:00 Villarreal B-Mestalla
17:00 Lleida Esportiu-Ontinyent
17:00 Reus-Nàstic
19:00 Ilicitano-Alcoyano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada