Etiquetes

8/3/14

#2bg3 | Huracán CF 0-0 UE Sant Andreu

Galeria de fotos | Huracán i Sant Andreu van repartir-se un punt per cadascú dissabte a Manises en un partit tremendament avorrit; igualat en una primera meitat amb una ocasió clara per barba i dominat per Huracán a la segona meitat. El cert és que Martí Cifuentes va sorprendre asseient Rubén Canelada a la banqueta per primer cop en el que portem de temporada. El tècnic andreuenc va apostar per dues referències clares en atac com són Matas i Ander, però també va apostar per un perfil diferent al pivot, que van ocupar Melo i Ibon. Huracán, nerviós durant tot el partit a causa de la mala ratxa que travessa, va ser el primer en dur perill sobre la porteria de Morales. L'encarregat va ser Adrià Granell, que en tots dos casos no va encertar entre els tres pals: primer amb un xut des de la frontal que marxava alt (9') i després rematant fora una bona centrada d'Álex Cacho des la dreta (24'). El Sant Andreu només en tindria una, d'acció: jugada embolicada dins l'àrea petita i rematada fora d'Antonio Matas (31'). Cinc minuts després, era el local Fali qui acariciava el gol amb una rematada acrobàtica que marxava fora (36') i acte seguit, Javi Navarro creuava massa el seu xut quan s'ensumava el gol d'Huracán (37').

A la represa el domini dels d'Iñaki Alonso es faria més intens, però les ocasions trigarien a arribar al bàndol local. Al visitant, no: el Sant Andreu no trepitjaria l'àrea de Paco en tota la segona meitat tot i jugar el tram final amb un homés més per l'expulsió de San Julián per una colzada a Mouriño (86'). Abans, Javi Navarro havia tingut una bona opció rematant de cap un pèl desviat una bona centrada de Cacho (63'). Després Morales aturava amb incertesa un bon xut de Luismi des d'uns 20 metres (70'). La millor ocasió d'Huracán arribaria al temps de descompte, amb una intervenció miraculosa de Morales que treia un gol cantat a Fali (92'). Huracán no s'ho creia: s'amplia a quatre la ratxa de partit sense vèncer i l'equip suma 5 punts dels darrers 21 en joc abans de visitar aquest diumenge l'Hospi. I ho farà en un ambient millorable: part de l'afició d'Huracán va demanar en diverses ocasions la marxa del tècnic d'Huracán, Iñaki Alonso, especialment arran del canvi de Fabiani per Javi Navarro (70').

FITXA TÈCNICA 

HURACÁN CF: Paco, Álex Cacho, Gomis, Amarilla, Tomás Ruso, Fali, San Julián, Chavero (Pablo Vidal, 70'), Granell, Morgado (Luismi, 64') i Javi Navarro (Fabiani, 70'). 

UE SANT ANDREU: Morales, Xapi Arnau, Carroza, Azparren, Mozó, Ibon, Melo, Ander (Aarón Bueno, 61'), Ton Alcover (Mouriño, 75'), Quim Araujo (Guzmán, 69') i Matas. 

Àrbitre: Javier Alberola Rojas (Castella-la Manxa). Ha amonestat el visitant Mouriño (77'). Ha expulsat San Julián (86') amb vermella directa.

Incidències: partit corresponent a la 29a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Vicent Martínez Catalá de Manises davant d'uns 500 espectadors. Tarda de sol i temperatura molt agradable a Manises.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada