17/3/14

Futbol Base | Resum, 15 i 16 de març

Nova jornada de futbol, competició i aprenentatge per als 22 equips federats del Centre d'Esports l'Hospitalet. Balanç de marcadors força similar pel que respecta al nombre de victòries i derrotes, amb 9 triomfs riberencs, 8 desfetes i 5 igualades. Destaquem, avui dilluns, les victòries a domicili de dos conjunts que tenen cada cop més a prop el títol del campions. Parlem, d'una banda, de l'Infantil E d'Héctor Cutillas, que diumenge derrotava el Celtic (fins ahir segon classificat) per 1-3 amb gols de Marc, Dimitri i Dani. L'Hospi suma ja 57 punts i avantatja en vuit punts el nou segon classificat, una PB Cinc Copes C... que dissabte (14:00 hores) visitarà l'Estadi. Més gran encara és el forat que ha obert el Prebenjamí de l'Hospi, que ahir assestava un cop definitiu a la Lliga amb la victòria per 2-5 al camp del segon, el Sant Andreu B. 17 partits i 17 victòries pels de Rubén Díaz, que derrotaven els quadribarrats amb dianes d'Iván (2), Izano, Italo i Víctor, gols que els permeten disposar d'11 punts més que els andreuencs quan queden set partits per jugar.

Qui manté encara intactes les possibilitats d'ascendir a Divisió d'Honor és el Juvenil A. Els riberencs van salvar una jornada complicada amb un empat a l'Estadi contra tot un Barcelona B (1-1). Ricard va avançar l'Hospi al minut 5, però els visitants van empatar tot just creuar la mitja hora de partit. Els riberencs continuen a set punts del Mercantil, que va empatar a darrera hora contra el Rubí. També al darrer instant va empatar el Juvenil B, que tenia una empresa complicada al camp d'un equip capdavanter com és el Masnou. Els de Rafa González van empatar (2-2) un partit en què els masnovins es van avançar en dues ocasions i en què Javi Enciso i Georgiy Timershin van eixugar l'avantatge maresmenc; l'Hospi és vuitè amb 30 punts. Millor li van les coses al Juvenil C de Javi Rodríguez, que dissabte va remuntar un gol en contra contra la PB Cinc Copes. Gols d'Alfredo, Rubén, Kevin i Stuart que permet l'equip mantenir la primera plaça amb sis punts que el Castelldefels.

Un altre que continua líder és el Cadet A, que dissabte va encarrilar el partit al camp del 'Sangra' per la vida ràpida; en només set minuts Raúl i Édgar ja van situar a l'electrònic el 0-2 definitiu que permet l'Hospi mantenir els dos punts d'avantatge amb el Badalona. La jornada va ser positiva també per als altres cadets, que van empatar els seus partits tot i que el 3-3 del Cadet B contra l'Atlètic Sant Just és insuficient per sortir de la zona baixa de la Lliga. Les males notícies de la jornada van arribar de la mà de l'Aleví A i del Benjamí A, que van perdre a casa davant rivals directes. L'Aleví A continua cinquè tot i perdre amb el Jàbac per 2-3 (gols d'Steven i Pablo), mentre que el Benjamí A va perdre la segona posició en caure contra el Sant Cugat per 1-2. Malgrat tot, els d'Ángel Leal sumen 51 punts i estan empatats amb els vallesans.