Etiquetes

22/3/14

Resum de la 31a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 31a jornada



Detalls #2bg3 | 31a jornada

Imatge: UE Llagostera
Nova jornada (en queden set per posar punt i seguit a la temporada) i el Llagostera continua al lloc més alt del Campionat. Tampoc hi havia altra opció passés el que passés. Ahir, 1.200 espectadors segons fonts blaugrana van presenciar el que havia de ser el partit de la jornada si no hagués estat pel partidàs de l'Hospi a Lleida. Al Municipal, Llagostera i Alcoyano van empatar amb gols d'Eloy Gila (vuitè del curs) i Rayco (dotzè del campionat) i mantenen, més o menys, les seves posicions de privilegi. El Llagostera fa cinc partits que no perd i l'Alcoyano set que no guanya... lluny del Collao. Els llagosterencs tenen l'Atlètic més lluny i l'Hospi més a prop; l'Alcoyano perd una posició però manté el puntet d'avantatge amb el cinquè classificat. L'empat era una aposta força segura: és el tercer consecutiu dels llagosterencs en les últimes tres jornades i el sisè empat en set sortides de l'Alcoyano en aquest 2014. Average particular favorable al Llagostera gràcies al triomf de l'anada (2-1 al global).

Imatge: Miguel Murcia / Diario Franjiverde
L'Atlètic Balears és segon i l'Hospi, tercer, gràcies a la seva golejada per 1-4 al camp d'un Lleida Esportiu que surt d'una zona de playoff que ambiciona l'Elche Ilicitano. Els de Vicente Mir són, juntament amb l'Hospi, els únics que compten per victòries els seus partits a casa en aquesta segona volta. Ahir, els franjaverda en van fer prou amb el quart gol a la Lliga de Migue García per vèncer l'Olímpic (1-0). Per la mínima, com manen els cànons, els il·licitans sumen 51 punts i se situen a dos de l'Alcoyano dues setmanes abans de rebre'ls al Díez Iborra. Els de Mir continuen invictes a casa (14 mesos sense perdre-hi). Primera derrota de l'Olímpic contra un equip filial després d'11 mesos (la darrera, 1-0 a Can Perico el passat mes d'abril). Els d'Aparicio afronten ara tres duels directes més a sis punts de la quarta plaça. Average particular igualat (1-1).

Imatge: Nàstic de Tarragona
A un punt de l'Olímpic, vuitè, hi ha un Nàstic que ha enllaçat per primer cop en aquest curs tres victòries seguides. Forts a casa, els de Vicente Moreno van matar ben d'hora el Badalona (3-1) gràcies al setè gol de Lago Junior i al cinquè d'un David Querol que ahir va ser titular per cinquè cop enguany. Ja a la segona meitat, Rocha aportava tranquil·litat als grana. Poca, ja que el porter local Manu Reina va ser expulsat per cometre penal. Va saltar al camp Alberto Varo, que va aturar el llançament a Abraham... però Lozano Reina el va fer repetir. A la 'repetició', el canari feia pujar el gol de l'honor, el seu desè gol del curs (quart des dels onze metres). La gespa natural no va portar sort a un Badalona que només guanya lluny del Centenari quan creua l'Ebre. Average particular igualat (3-3).

Imatge: Gerard Reyes / CF Reus Deportiu
A dos punts del Nàstic hi ha el rival del Camp, el Reus. Els d'Emili Vicente van derrotar l'Olot per 3-1 i van sumar el quart triomf consecutiu al seu Estadi, on han assolit la fortalesa que els va mancar a la primera volta. El portuguès Tobias Figueiredo va avançar els roig-i-negres en una acció a pilota aturada abans que Xavi Muñoz empatés el partit per l'Olot amb el seu segon gol del curs. Igual que contra l'Hospi, l'Ontinyent i el Mestalla, els locals van tornar a marcar abans del descans: Álex López feia el primer dels seus gols de la tarda. Ja al 90, el barceloní tancava el partit amb el 3-1, amb el seu onzè gol en el que portem de temporada. Amb 44 punts, a Reus ja respiren tranquils després d'una temporada d'altibaixos. A Olot, amb 37 punts i el duel gironí a girar de cantonada, la seguretat no és tanta. Average particular favorable al Reus (6-3 al global).

Imatge: Sergio Sanz / Fútbol Balear
Per sota, canvi de cuer: el Constància queia per primer cop en el que portem de temporada a la darrera posició després d'una nova derrota. Al davant, l'Espanyol B en feia prou amb el cinquè gol de Jairo aquesta temporada per guanyar per 0-1 i sumar el seu triomf seguit, el sisè en set partits. L'ascens a primer entrenador de Sergio González ha estat màgic per als pericos, que firmen ja 42 punts i són el segon millor equip d'aquesta segona volta. Mal debut d'Ignasi Llompart (dels vuit relleus aquest curs a #2bg3 només un, Nino Lema, ha guanyat en la seva estrena). Ja són 15 els partits que suma el Constància sense guanyar. Average particular favorable als blanc-i-blaus (3-0). El Constància no guanya a casa des del passat 30 d'octubre (1-0 vs Badalona) i es manté a set punts de la primera referència de possible permanència.

Imatge: Jorge Ramírez
Una referència que marca un Mestalla que s'està complicant la vida de mala manera. Ahir, derbi vital a Bunyol que es va endur el Levante B per bé que les coses pintaven malament per als locals arran de la increïble expulsió de Jason al minut 21. Poc va aprofitar la superioritat un Mestalla que va perdre el seu porter Jaume per cometre un penal que va el català Álex Sánchez va aturar Andy. L'alegria va durar poc: córner picat pels locals i primer gol d'Altares amb el filial llevantinista aquest curs. Quatre minuts més tard, Higón feia el quart gol del curs per situar un 2-0 que acabaria sent definitiu. Quarta victòria del Levante B en aquest 2014; el Mestalla suma 2 punts de 21, set jornades sense guanyar i ja té el descens directe a només dos punts... just quan comença el Tourmalet de rivals de zona noble. A més, l'average particular gira l'esquena als de Nico Estévez (1-4 per al Levante B).

Imatge: Judit Andreu
Agafa aire el Prat, que alhora complica la vida a un Sant Andreu que encara les veu quadrades quan juga lluny del Narcís Sala. No va ser fins la segona part que els potablava van construir el triomf gràcies a dos gols de jugadors que no s'havien estrenat enguany: Rafa Murillo i Víctor García, que feia cinc partits que no anava ni tan sols convocat. El 2-0 final permet als de Pepe Delgado abandonar el darrer lloc de la Lliga per primer cop des de l'arribada del tècnic vallesà al Sagnier i viure la setmana a set punts del Mestalla, equip que encara han de visitar a l'Antonio Puchades. Per contra, el Sant Andreu manté els dos punts de més respecte el filial valencianista però té el descens directe a només quatre punts en una jornada on bona part dels rivals han sumat. El Prat encara és el pitjor local, però només ha perdut un dels set darrers partits al Sagnier. Average particular favorable als del Baix (2-0).

Dissabte la jornada arrencava amb una remuntada. I de fet acabava igual. La 31a jornada aixecava el teló a Manises i el romanès Florin Andone es convertia en la primera estrella: minut 7 i barraca per avançar l'Atlètic Balears al camp d'Huracán amb la seva vuitena diana al campionat. Quan les coses pintaven malament per Huracán, Amarilla ha rescatat l'equip d'Iñaki Alonso amb dues dianes, la darrera en temps de descompte, que donaven als valencians la primera victòria després de sis partits sense aconseguir-la. Primer doblet del paraguaià en 201 partits a la categoria de bronze (porta sis dianes enguany). Primers punts que Huracán guanya en temps afegit; es reprodueix la situació de Magaluf: s'avancen els visitants i els locals capgiren per guanyar al descompte. Average particular igualat (3-3). Partit número 150 de Pedro Capó (Atlètic Balears) a Segona Divisió B.

Imatge: Juan Francisco Roca
Com dèiem, també hi ha hagut remuntada a Vila-real, on el filial de Lluís Planagumà continua en línia descendent. Cinquena jornada sense guanyar (iguala la pitjor ratxa del curs passat) tot i començar guanyant l'Ontinyent amb el segon gol de Pablo González aquesta temporada. Al segon temps, dos grans gols de Verdú, de falta, i de Cervera, amb un gran xut, capgiraven el marcador i donaven als de Nino Lema aire, oxigen... i la tercera victòria d'aquest 2014 amb l'1-2 definitiu. 27 punts per seguir creient en la permanència. Tercera victòria lluny del Clariano i, un altre cop, victòria encaixant mínim un gol. Feia tres anys que l'Ontinyent no guanyava al camp d'un equip filial. Amb 13 derrotes, el Villarreal B és el sisè equip amb més derrotes a #2bg3.

Classificació #2bg3 | 31a jornada

Propera jornada #2bg3 | Horaris 32a jornada
Dissabte, 29 de març
18:00 Mestalla-Ilicitano

Diumenge, 30 de març
12:00 Atlètic Balears-Lleida Esportiu
12:00 L'HOSPITALET-Prat
12:00 Nàstic-Constància
17:00 Alcoyano-Levante B
17:00 Badalona-Reus
17:00 Olímpic-Villarreal B
17:00 Olot-Llagostera
18:00 Ontinyent-Huracán
18:00 Sant Andreu-Espanyol B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada