Etiquetes

13/3/14

#2bg3 | Els exjugadors de la UE Lleida demanen justícia

Consulta el comunicat emès pels exjugadors de la UE Lleida 2009-2010 | El gruix de la plantilla que va defensar els colors de l'extinta Unió Esportiva Lleida la temporada 2009-2010 demana justícia. Fins a 17 jugadors han fet públic aquest dimecres un comunicat en què expressen la seva indignació pels deutes que encara hi ha pendents de la temporada 2009-2010, la penúltima en què l'històric Lleida va competir de forma oficial. Els jugadors reclamen una quantitat que supera els 200.000 euros, corresponents als impagaments de cinc mensualitats entre els mesos de març i juny de 2010. La plantilla es queixa, en primer lloc, de les maniobres que es van fer aleshores, quan el màxim accionista de l'entitat, Tatxo Benet, va vendres les accions a Anabel Junyent i l'entitat va entrar en concurs de creditors, situació que va evitar l'obligació de saldar els deutes i va facilitat que l'equip seguís competint a Segona Divisió B.

Les queixes no s'aturen aquí; l'estiu de 2011 els administradors concursals decreten la liquidació del club. Tot i el forat de 28 milions d'euros de deute que arrossega el club, i amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, com a còmplice, els blaus aconsegueixen competir novament a Segona Divisió B amb una altra denominació i completament deslliurats de qualsevol obligació de liquidar els deutes de l'extinta Unió Esportiva Lleida. Això desperta novament la indignació dels jugadors, que veuen com la sentència judicial passa per sobre dels estatuts de la RFEF. Una indignació que a sis dies del judici que tindrà lloc el proper 19 de març, encara va en augment. La decisió de l'actual Lleida Esportiu de celebrar el "75è aniversari del Lleida", tot incloent els tres escuts en una samarreta commemorativa ha fet créixer l'enfadament entre els jugadors, que en el document es queixen que "sembla que és compatible presumir d'història per algunes coses i per d'altres, és millor partit de zero".

En aquella plantilla 2009-2010 de la Unió Esportiva Lleida hi havia alguns exjugadors que han passat pel Centre d'Esports l'Hospitalet com són l'exporter Edu Pérez, el migcampista Rubén García o el davanter David Giménez. D'altra banda, també resulta destacable que entre els 17 exjugadors que han signat el document no hi hagi Jesús Imaz ni Pau Bosch, que també van formar part d'aquell grup i que, casualment, aquesta temporada defensen la samarreta del Lleida Esportiu. Sigui com sigui, sembla clar que el judici que tindrà lloc dimecres vinent esvairà dubtes de cara al seu futur més immediat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada