Etiquetes

1/9/12

Un dia frenètic

Mitjanit. Ja és setembre. La tardor és a tocar i pels equips de Segona B això ja va de debò. Més que fa una setmana. S'ha tancat el mercat d'estiu i ja no queda temps per continuar retocant unes plantilles que, llevat de lesiones de gravetat, no es veuran modificades fins que la necessitat d'acomplir amb els objectius marcats reobri aquest intercanvi de peces amb l'arribada de l'any 2013. Ha estat així a la Lliga BBVA i a la Lliga Adelante, però també a una categoria superior com és la Segona B i, més concretament, al grup 3, amb molts dels seus integrants aprofitant fins aquest darrer dia per omplir fitxes, per acabar de convèncer aquells jugadors que havien demanat ronyó i mig per acabar-se arrossegant per poder vestir-se de curt o, simplement, per tornar-se boig fitxant sis tios d'una tacada i redoblant els dubtes existents a data d'avui (això últim aniria per l'Atlètic Balears, bàsicament). L'Hospi no ha estat una excepció: com ja us hem anunciat aquesta tarda, el lateral Julio Rico (Nàstic) arriba per tancar la plantilla riberenca. Però no ha estat, ni de bon tros, l'últim fitxatge d'un dia ple d'actualitat i moviments:

MERCAT D'ESTIU
Darrers fitxatges
CE L'Hospitalet: Julio Rico (Gimnàstic).
Atlètic Balears: Ian Mackay (Sabadell), Jorge Gotor (Getafe B), Samuel Baños (Sabadell), Jose Picón (Racing), Roque Mesa (Las Palmas), Cristian López (València Mestalla).
Binissalem: Tito (Mallorca B).
Constància: Fullana (Montuïri/Atlètic Balears).
Gimnàstic: Arriaga (Guadalajara).
Sant Andreu: David Llobet (sense equip)
València Mestalla: Mario Arques (Villarreal B).
Villarreal B: Edison Ramos (Universitario).
Yeclano Deportivo: Antonio Matas (Alcobendas Sport).

Alcoyano, Badalona, Espanyol B, Huracán, Levante B, Llagostera, Mallorca B, Olímpic, Ontinyent, Prat i Reus Deportiu, tot i que alguns d'ells han intentant moviments de darrera hora. L'Alcoyano, rival de l'Hospi a la Lliga aquest diumenge, ha negociat amb el davanter Xisco Hernández, que finalment ha fitxat pel Lleida Esportiu. Per la seva banda, el Reus també va valorar l'opció d'incorporar en qualitat de cedit l'uruguaià Jhon Pírez, jugador provinent del Chelsea i al qual la seva condició d'extracomunitari li ha impedit signar pels roig-i-negres. Mentrestant, el Levante B ha deixat marxar el jove davanter Traver (Catarroja). Tornant al gran protagonista, sembla que l'Atlètic Balears hauria donat la baixa a Miquel López, ja que la fitxa de l'ex del Binissalem no apareix al llistat de la Federació Balear; en tot cas, aquest és un extrem pendent confirmar al llarg d'aquest dissabte. Per la seva banda, el Recreativo s'ha fet amb els serveis de José Antonio Pardo, central del Mestalla.

I aprofitant l'avinentesa, també és un bon moment per agrair-vos a tots vosaltres la col·laboració durant aquests mesos de mercat, amb les vostres aportacions, correccions, suggeriments... heu contribuït a millorar la feina que intentem fer cada dia des del Blog de l'Hospi. També a tots aquells que, especialment via Twitter, heu seguit els innumerables partits de pretemporada dels quals ens hem fet ressò posteriorment en aquest espai. Sempre hem tractat de ser respectuosos amb les fonts, reconeixent el treball de cadascú. De què serveix penjar-se medalles alienes quan no hi ha respecte per l'esforç dels altres? Hem anat citant, a Twitter i aquí, tots aquells que heu col·laborat; ja posats, si mai ens deixat algú, encara que sigui tard i malament, us agraïm també la vostra aportació. I a partir d'ara, més futbol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada