Etiquetes

20/9/12

Arrenquen 6 equips de base més

Imatge del Juvenil A 1-2 Premià
Ja fa algunes setmanes que la pilota roda de forma oficial per al primer equip del Centre d'Esports l'Hospitalet, alguna menys pel seu Juvenil, l'A, que enguany torna a jugar-se els punts a Lliga Nacional Juvenil. De forma gradual, la rutina del curs torna a imposar-se, a la vida... i al futbol; aquesta setmana sis equip més del futbol base riberenc es posaran en marxa després de tancar la seva preparació estiuenca. Serà el segon torn d'estrenes abans que el cap de setmana del 6 i el 7 d'octubre els 12 equips restants adscrits a les competicions de la Federació Catalana de Futbol també s'estrenin; serà l'hora del Juvenil C, els quatre equips Cadet, l'Infantil C i D, els conjunts Aleví C, D i E i els equips Benjamí B i C.

Ni fet expressament, els sis equips que es posen en marxa aquest cap de setmana ho faran 'per parelles'. Dissabte al matí s'estrenaran dos dels més joves: el Benjamí A, que continua a Primera Benjamí, ho farà a partir de dos quarts d'onze al camp de l'EF Prat Blaugrana; una hora més tard i uns quilòmetres més al nord, l'Aleví A posarà en joc la pilota al camp del Sant Cugat (11:30) en partit corresponent al grup 1 de Primera Aleví. Ja per la tarda, l'Infantil A i el Juvenil B també debutaran com a visitants: el primer ho farà al camp del Sant Ildefons a partir de les 5 de la tarda, mentre que el Juvenil B, enguany al grup 4 de Preferent, s'estrenarà al camp del Santboià mitja hora després (17:30). Finalment, diumengea la tarda i a un quart de cinc, l'Aleví B i l'Infantil B arrencaran la Lliga com a locals a l'Estadi. L'Aleví rebrà el Mercantil de Sabadell al camp annex, mentre que l'Infantil jugarà a l'Estadi davant la Floresta, estrenant la nova Preferent Infantil.

Iván Salvador
Tot això sense oblidar el partit del primer equip a l'Estadi davant l'Espanyol B (diumenge, 12:00 hores) ni la quarta jornada de Lliga Nacional pel Juvenil A de Rafa Porras, que ja és quart a la classificació després de redreçar el rumb amb els nítides victòries davant el Vilassar de Mar (2-0) i el Farners (0-3). Dissabte (18:00 hores), l'Hospi rebrà el Cornellà B a l'Estadi, un conjunt amb una trajectòria paral·lela a riberenca. Dirigits per l'hospitalenc Carlos Martínez, els verds debutaven amb una dura derrota al camp del Farners (5-2), però dues victòries consecutives per 2-1 al Nou Municipal davant Uni, amb remuntada inclosa, i Lleida Esportiu fan que el Cornellà sumi 6 punts, com l'Hospi, gràcies en part als 4 gols que acumula Albert Ruiz, un més que el davanter riberenc Agus. El partit, dirigit per Albert Ávalos Martos (col·legiat de Segona B), significarà la quarta visita del Cornellà B a l'Estadi. Fins ara, ple de victòries riberenques amb dos 5-0 (2005-2006 i 2007-2008) i l'agònic 1-0 de la passada temporada que podeu recordar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada