Etiquetes

23/9/12

Solvència i gols | CE l'Hospitalet 3-0 RCD Espanyol B

On fire. El Centre d'Esports l'Hospitalet segueix creixent amb el pas dels partits i aquest matí ha desactivat el fins avui líder a base de solvència i pressió, i també d'encert de cara a porteria. Deu ser un autèntic plaer per Miguel Álvarez veure com tot allò que s'entrena al llarg de la setmana surt el dia del partit: Moyano i Pedraza van acariciar el gol a Alcoi i a Oriola en sengles serveis de cantonada. Avui, diguem-ne a la tercera, ha anat a la vençuda amb el gol d'Isma Moyano, que ha servit per obrir la llauna a favor d'un Hospi que s'ha mostrat superior a un Espanyol B que no ha transmès sensació de perill real fins que ha arribat el temps de descompte... de la segona meitat. És cert que els de Longhi no han fet el seu millor partit, però tal com reconeixia el tècnic argentí a la roda de premsa postpartit, l'Hospi els ha pressionat i impedit fer res al llarg dels primers 25 minuts, on les carències defensives periques les ha aprofitades l'Hospi per agafar un avantatge que ja no deixaria escapar i que li permetrà, almenys fins dimecres, dormir en zona de play-off i amb el caseller de derrotes encara a zero.


Per tercera jornada consecutiva, Miguel Álvarez ha optat per repetir onze (tot un luxe en una categoria com la Segona B) i la jugada li ha tornat a sortir bé al tècnic de Jaén, que ha vist com l'Hospi ha sortit endollat, dominador i ha impedit el treball d'un Espanyol B que, a banda de les baixes de Fran Miranda i Jorge, tampoc no ha comptat amb Merchán ni amb Elton, que sí ha jugat a la segona meitat. El filial ha estat, però, el primer a intentar-ho, amb un xut de Morant des de l'interior de la gran que marxava fora, a l'esquerra de Craviotto (9'). Era un avís important per demostrar que tot i no tenir el dia, la pólvora seguia existint. I és que defensivament l'Espanyol ha patit les incursions d'Aday i de Corominas, que han fet de tot amb els laterals rivals. Fins passats els primers vint minuts, més presència que resultats. Això, fins que un córner picat per David Corominas l'ha rematat de cap al punt de penal Isma Moyano, que enviava la bola al fons de la xarxa i feia pujar l'1-0 a l'electrònic (24').

El millor, més enllà del gol, ha estat que els riberencs han sabut donar continuïtat al bon moment en el partit per encarrilar un triomf que no s'acabaria escapant, i ho feia marcant gairebé de forma immediata el 2-0 en una pilota robada ja en terreny de joc periquito per Pol Llonch, obertura a la dreta per Corominas, cursa fins la línia de fons del maresmenc i rematada a plaer d'Aday Benítez per marcar el 2-0 i fer el seu segon gol de la temporada en Lliga amb l'Hospi (28'). El gol feia mal a l'Espanyol B, que tractaria de reaccionar de forma més aviat tímida amb un xut des de la frontal d'Iván Sales que, després de fer un estrany, blocaria Craviotto sense més complicacions (33'). Una excepció dins la dinàmica de clar domini riberenc amb què el partit seguiria fins el descans.

A la represa, sense canvis, l'Espanyol B ha volgut fer un pas endavant però l'Hospi, segur, intens i concentrat, no ha donat marge a la sorpresa. Escasses ocasions per part de tots dos equips a mesura que els canvis s'anaven succeïnt. De fet, no ha estat fins al darrer quart d'hora que el gol no s'ha tornat a ensumar a l'Estadi: Cirio desaprofitava una contra llançada per Manel amb un xut fluix i precipitat que blocava Germán (73'). El de Badalona, però, seria decisiu un quart d'hora després en resoldre magníficament una acció individual i posterior assistència de Pol Llonch, de nou enorme, que serviria per situar el 3-0 definitiu al marcador (88'). I seria definitiu gràcies a Carlos Craviotto, que després d'un partit plàcid ha 'aparegut' al temps de descompte per treure dues mans miraculoses a xuts primer d'Armero (90') i de l'ex del Lemona Iker Seguín (92'). Colofó fantàstic per un equip a l'alça.

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale (Julio Rico, 71'), Moyano, Pol, Pedraza, Aday, Corominas (Manga, 84'), Cirio i Osado (Manel, 64'). 

RCD ESPANYOL B: Germán, Nacho Heras, Clerc, Ferran, De Amo, Mario Ortiz (Seguín, 80'), Iván Moya, Pino, Armero, Iván Sales (Elton, 53') i Morant (Cubillas, 53'). 

Gols: 1-0 Moyano (24'); 2-0 Aday (28'); 3-0 Cirio (88'). 

Àrbitre: Francisco Javier Fernández Vidal (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Viale (42'), Corominas (62') i Pedraza (67') i els visitants Mario Ortiz (45') i Armero (76'). 

Incidències: partit de la 5a jornada del campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B, disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Matí ennuvolat amb agradable temperatura (bé, això va a gustos). Partit retransmès per Esport3. A l'Hospi, Pedro Bilbao i Oliver han completat la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada