Etiquetes

16/9/12

Un bon punt | Orihuela CF 0-0 CE l'Hospitalet

Sempre ha estat un dels hits del món futbolero: sumar a fora sempre és positiu. Després del partit d'ahir a Oriola, l'Hospi ha sumat el seu segon punt a domicili i segueix imbatut a la Lliga després de quatre jornades. 6 punts de 12, 6 gols marcats i només dos d'encaixats per un equip, el de Miguel Álvarez, que ocupa tot just la cinquena posició a la classificació després d'empatar (0-0) al camp d'un motivat, ordenat i bon Orihuela, especialment si valorem d'on ve l'equip del Baix Segura. Normalment diríem que s'hauria pogut guanyar però també perdre; el cert, però, és que l'Hospi va tenir el control en moltes fases del partit, la possessió de la pilota i les millors ocasions per tornar a Catalunya amb tres punts al sarró. No és menys cert, però, que l'Orihuela va saber interpretar bé el partit tenint en compte el seu estat de forma, però també l'estat de la gespa i les dimensions del camp: joc directe que, com ve sent habitual, complica la vida a l'Hospi especialment en pilotes penjades o jugades a pilota aturada. Però de nou, l'equip competia en un camp on pocs rivals guanyaran enguany. Fent via.

Cosa estranya, l'onze inicial que presentava ahir Miguel Álvarez a Los Arcos coincidia amb el que avançàvem a la prèvia. Només Viale repetia respecte l'onze inicial de dimecres contra el Noja; la resta, tots 'nous': reedició de l'alineació inicial que destrossava el Mestalla feia set dies. Un onze que va començar un xic nerviós en defensa davant la pressió inicial dels homes de Sergio Inclán, que no van saber què fer amb la pilota un cop creuaven el mig del camp si no era penjar pilotes esperant rematada o segona jugada. L'Hospi buscava moure l'esfèrica, triangular i tocar, amb pacìència, davant d'un equip veterà en la contenció. Només una genialitat, una acció combinativa de l'atac riberenc habilitava David Corominas que, després d'un embolic dins l'àrea local estavellava el seu xut al cos de Caballero, que salvava el 0-1 (17'). Primera opció clara pel de Vilassar, cada cop més entonat, i que un minut després ho intentaria amb un xut de falta que blocava sense problemes Caballero (18').

L'Orihuela seguia abusant de joc directe i només Javi Martínez aportava un punt de desquilibri. La nova incorporació de l'Orihuela va tenir la primera clara pel seu equip, culminant una acció individual amb una rosca que marxava un pèl desviada (20'); també Francis Durán provaria sort a pilota aturada amb un xut de falta que es perdia per sobre del travesser (37'). Accions per anotar més que cap altra cosa; per contra, l'Hospi també en tindria un parell abans del descans, molt més clares. Primer en una bona acció per la dreta iniciada per Aday i continuada per Coro, centrada del '7' al primer pal i rematada d'Osado, un pèl forçada, per marxava fora per ben poc (34'). Però l'acció clau arribava al descompte d'aquest primer acte, amb un córner botat per Coro, pentinat per un jugador de l'Hospi i rematat de cap per Juan Antonio Osado directament al travesser (45'). Era aquella: una acció que, d'haver entrar, hagués canviat el panorama del segon temps.

I és que després de la represa encara va haver-hi més respecte i por a perdre per part de tots dos equips. Paradigmàtic, però mentre el control del partit per part de l'Hospi era cada cop més notori, l'Orihuela va fer més mal a la contra i amb accions de rauxa que van empènyer el públic a animar els seus jugadors. Va estar actiu Mara, igual que al partit de Copa; abans de ser substituït el de Mazarrón va intentar-ho amb una vaselina que marxava alta (50'), però sobretot amb una rematada de cap al segon pal després d'un córner botat per Francis Durán que aturava Craviotto (64'). A l'Hospi li mancava culminar les jugades, això quan les constants faltes dels defenses locals no tiraven per terra un i altre cop Corominas o Aday.

L'ocasió més clara pels riberencs va córrer a càrrec de Pedraza, amb una rematada de cap creuada que va a estar a punt de sorprendre Caballero (70'). L'entrada de Bacari tampoc no va canviar el panorama i el desgast físic va marcar el desenllaç d'un partit que agonitzava sense que uns ni altres transmetessin la sensació de poder endur-se el partit. No ho va fer Javi Martínez amb un xut des de la frontal que blocava sense problemes Craviotto (78'), però tampoc no ho feia Osado amb culminant una jugada individual amb un xut que marxava fora, desviat (85'). Repartiment de punts i, tot i el que podria haver estat, satisfacció per l'entrega al bàndol local i pel punt sumar per banda de l'Hospi. Un punt que caldrà fer bo diumenge al migdia (12:00) davant el líder, l'Espanyol B.

FITXA TÈCNICA

ORIHUELA CF: Caballero, Carrión, Álex García, Gonzalo, Benja, Jesús Pastor (Oncina, 65'), Pelusa, Valiente (Alejandro, 54'), Javi Martínez, Francis Durán i Mara (Rubén, 90').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale (Julio Rico, 67'), Moyano, Pol (Manel, 77'), Pedraza, Aday, Corominas, Cirio (Bacari, 67') i Osado.

Àrbitre: Aritz Azpilicueta Saldías (Euskadi). Ha amonestat els locals Benja (44') i Gonzalo (56') i els visitants Valentín (63') i Bacari (80').

Incidències: partit de la 4a jornada del grup 3 de Segona Divisió B disputat al camp de Los Arcos davant d'uns 600 espectadors. Debut de l'equip local al campionat després de la readmissió per part de la RFEF arran de la resolució judicial. Tarda de calor i uns 30 graus de temperatura. A l'Hospi, Manga i Oliver han completat la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada