Etiquetes

27/9/12

Resum de la 6a jornada #2bg3



Com un voyeur que des d'una petita escletxa, gairebé a les fosques i en la soledat d'un vespre de dimecres. Així hem viscut la sisena jornada del campionat de Lliga #2bg3, la primera jornada intersetmanal provocada per "l'afer Orihuela". Jornada clàssica, amb poca afluència de públic als estadis i amb ben pocs gols en els 10 partits disputats: només tretze. Una jornada en què l'Hospi, ara setè, ha tingut la fortuna de descansar i poder preparar el duel de diumenge (19:00 hores, Estadi) davant del Nàstic, que una jornada més segueix com a cuer. I és que els de Kiko Ramírez no han passat de l'empat a zero al Nou Estadi davant del Badalona d'Albert Càmara, que després de les facilitats que va concedir davant l'Espanyol B s'ha tornat a fer fort al darrere per sumar un bon punt lluny del Centenari. Imatge: Nàstic de Tarragona.

No ha estat, de fet, una bona jornada pels equips que l'any passat jugaven a la Lliga Adelante. El Villarreal B torna a la Plana amb les mans buides després que l'exHospi Pitu transformés un penal al temps de descompte per donar un triomf agònic al Llagostera (1-0). Els gironins són, juntament amb l'Huracán, els únics equips que han fet el ple (9 de 9) com a locals. A Alcoi, per contra, els de Garitano segueixen sense carburar al Collao, en Lliga. Avui partit travat davant del Levante B, que s'ha emportat el triomf (1-2) en un rush final molt mogut; dos gols de Morales en el tram final del partit han fet estèril la primera diana d'Edu Silva amb els alcoians, que servia per situar l'empat momentani a l'electrònic. Alcoyano i Villarreal viuen ja a 9 i 10 punts respectivament del flamant líder en solitari, un Huracán que no s'ha deixat sorprendre a Manises pel Yeclano Deportivo; dos gols d'homes de tall defensiu (Pablo Vidal i Amarilla) contribueixen a allargar la ratxa d'imbatibilitat dels valencians, que arriba ja als 14 partits. I és més, en onze d'aquests 14 partits els de Nico Estévez han deixat la porteria a zero en 11 ocasions.


Rècords com els que s'han trencat a Xàtiva i a Inca. A Camp Murta, el Prat ha sorprès a domicili l'Olímpic; un gol de Rubén Alcaraz posava fi a 485 minuts d'imbatibilitat de Francis, que superava així l'arrencada amb porteria a zero del Barcelona B 2003-2004 (465 minuts). Primera derrota dels d'Aparicio, que són quarts, i segon triomf consecutiu d'un Prat que sembla haver-li agafat bé el pols a la categoria. Per la seva banda, en un partit intens i polèmic el Sant Andreu ha posat fi a la ratxa de 28 partits oficials invicte del Constància al Nou Camp d'Inca. Poc s'ho esperaven els d'Esteva quan Mateu Ferrer avançava el Constància amb un gol de penal que Édgar, amb un altre doblet, deixaria en no res. El '9' del Sant Andreu ja suma sis gols al campionat i és el primer jugador en repetir doblet en les sis jornades disputades.

Finalment, bons marcadors pels equips balears, amb regust diferent. Triomf revitalitzant de l'Atlètic Balears a Paterna; el gol de l'ex, Cristian López (11'), ha valgut als de Pep Sansó per agafar aire i deixar els de Ventosa sense conèixer encara la victòria. Com tampoc la coneix el Mallorca B, que ha sumat a Oriola el cinquè empat en sis partits. El 0-0 final deixa millor sensació al filial que no pas al quadre local, que segueix acumulant cansament després d'un estiu feixuc i d'un inici de Lliga estressant. Com estressant ha estat la defensa numantina del Binissalem a Sant Adrià. Empat a zero final pels de Tomeu Pons, que ja duen quatre partits sense perdre i que han aguantat 70 minuts en inferioritat per la rigorosa expulsió d'Ángel en una dura entrada que, tot s'ha de dir, era totalment innecessària. Tot i l'ensopegada, l'Espanyol B segueix tercer. I qui també ha agafat aire ha estat el Reus amb un triomf psicològic al Clariano. L'Ontinyent de John Clarkson segueix dubitatiu i avui ha rebut dos cops durs abans i després del descans en forma de gols de Beñat Alemán i de Sergi Masqué, estrena de tots dos a la Lliga. Imatge: RCD Espanyol.

Fonts d'informació: Jorge Vázquez, Olímpic Badalona i comptes Twitter d'Atlètic Balears, Huracán CF, UE Llagostera, AE Prat, UE Sant Andreu, CF Reus Deportiu, Orihuela CF i Levante UD B.


6a Jornada | MARCADORS i GOLEJADORS 

RCD Espanyol B 0-0 CD Binissalem
València Mestalla 0-1 CE Atlètic Balears 
Cristian López 11'
Huracán CF 2-0 Yeclano Deportivo
 
Pablo Vidal 45'; Amarilla 53'
UE Llagostera 1-0 Villarreal CF B
 
Pitu 93', penal
CD Olímpic 0-1 AE Prat
 
Rubén Alcaraz 35'
Club Gimnàstic 0-0 CF Badalona
 
CE Constància 1-2 UE Sant Andreu 
Mateu Ferrer 54'pen | Édgar 55', 65'
Ontinyent CF 0-2 CF Reus Deportiu

Beñat 38'; Masqué 47'
Orihuela CF 0-0 RCD Mallorca B

CD Alcoyano 1-2 Levante UD B
Edu Silva 84' | Morales 75', 86'

Descansa:
CE L'HOSPITALET.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada