1/9/12

Debut amb mal peu | Hospi Juvenil 1-2 Premià Juvenil

Mal debut del Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet en una nova temporada de la Lliga Nacional. Les nombroses incorporacions han pesat negativament en un equip pendent d'acoblar i que no ha posat en problemes el Premià fins al tram final del partit, on després de reduir diferències ha disposat d'una ocasió claríssima per sumar almenys un punt. Ha estat després d'una primera meitat igualada a l'inici, però on el quadre maresmenc ha acabat imposant-se a base d'intensitat i de la bona actuació d'Albert Espada, un dels més destacats al Premià. De fet, un cop de cap seu, que ha marxat fregant el pal, ha estat la primera oportunitat dels visitants (16') abans que el mateix Espada desaprofités un mà a mà amb Joan Carles, meta riberenc (25'). Ha estat a la tercera que ha estat la vençuda pels nois d'Albert Encinas, que s'han avançat gracies a un gol d'Adrián Sanz a la sortida d'un córner. Només aleshores ha reaccionat l'Hospi, que ha perdonat el gol de l'empat en una contra i xut excessivament creuat de Mario Roque (42'). Acte seguit, Albert Espada hauria pogut fer el segon en una acció individual que ha acabat estavellant a la xarxa lateral (43').

A la represa, entrada d'Agus en lloc d'Oriol Codina i millors sensacions d'un Hospi que, en canvi, no s'acabaven de traduir en més arribada. De fet, el Premià ho intentava amb un xut d'Abel des de la frontal que marxava fora per ben poc (53'); minuts més tard, Mario no aprofitava una assistència d'Iván Salvador i veia com el seu mà a mà l'enviava Jayro a córner (61'). Perdonava l'Hospi i no ho faria el Premià quan al minut 77 el lateral Xavi rematava de cap al fons de la xarxa un servei de falta. Sentència lleu, ja que Ízar hauria pogut sentenciar al minut 88 si Joan Carles no hagués desviat el seu xut a córner. A punt ha estat de costar-li car al Premià, que veia com l'Hospi marcava l'1-2 al minut 92 en un embolic dins l'àrea en què Christian s'ha acabat fent gol a la seva porteria. Il·lusió per un Hospi que, aleshores sí, ha cregut en l'empat; al minut 96, una bona internada i centrada de Pau Garcia per l'esquerra no la remataven Mario, ni Iván González ni Agus davant la desesperació de la parròquia local. Minuts per l'esperança per un equip amb molt per millorar.

Fitxa Tècnica

CE l'Hospitalet Juvenil A:
Joan Carles, Barrera, Xavi, Soufian (Lucas, 70'), Picolo, Gerard Vallès, Diego (Iván González, 70'), Roca, Codina (Agus, 46'), Iván Salvador (Pau, 64') i Mario.

CE Premià Juvenil A: Jayro, Capel, Roger (Xavi, 15'), Adrián Simón, Adrià Artero, Abel (Christian, 70'), Albert Espada (Ízar, 58'), Nil (Brahim, 58'), Adrián Sanz, Maldonado i Paulí.

Gols: 0-1 Adrián Sanz (35'); 0-2 Xavi (77'); 1-2 Christian (92', pp).

Àrbitre: Francesc Galán Baró. Ha amonestat el local Agus i els visitants Adrià Artero, Paulí i Maldonado. Ha expulsat el premianenc Ízar per doble amonestació (94').

Incidències: partit de la primera jornada del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil, celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant de menys de 100 espectadors. Tarda fresca (per les alçades d'any en què estem) i presència a la grada d'Eusebio Corpa, el jugador del primer equip Alan Liesegang i l'exporter riberenc Roger Cabezas. Estrena a la banqueta hospitalenca de Rafa Porras, banqueta on el porter Ángel André ha estat l'únic que no ha saltat al terreny de joc. Proper partit: dissabte 8 a l'Estadi contra el Vilassar de Mar (18 hores).