23/9/12

Resum de la 5a jornada #2bg3

24 gols en 9 partits disputats aquest cap de setmana. Pas mal, que dirien els francesos, acostumats a un #2bg3 amb més aviat pocs gols i poca igualtat. No són paradigma d'aquesta explosió golejadora, però, els dos equips que després d'aquesta cinquena jornada encapçalen la classificació. Almenys no aquest cap de setmana, en què Huracán i Olímpic han aprofitat la desfeta de l'Espanyol B a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet per escalar fins al capdamunt de la classificació amb 11 punts. Ahir. Huracán s'imposava (0-1) en un derbi valencià inèdit al Levante B, a la seva Ciutat Esportiva. Un golàs de Javi Navarro al tram final del partit resolia a favor dels manisers, que són líders per primer cop a la seva curta història i que, amb el d'ahir, ja han marcat quatre dels seus set gols en el darrer quart d'hora de partit. Encara més efectiu és l'Olímpic, abonat a l'estil Aparicio: tres gols en cinc partits, cap d'encaixat i 11 punts de 15 possibles. Avui, triomf a Iecla (0-1) en el partit que tancava la jornada gràcies al gol de Pepín ben entrada la segona part.

Dimecres, a la jornada intersetmanal, Huracán i Olímpic només es podrien veure superats, en principi, per un Espanyol B que ha caigut golejat a l'Hospitalet en un partit on els d'Álvarez s'han mostrat superiors en tot moment als de Longhi. Moyano, Aday i Cirio han completat un 3-0 que deixa l'Hospi, que descansarà dimecres, quart amb 9 punts i encara invicte a la Lliga. El pòquer d'equips invictes el completa el Sant Andreu, que ha deixat escapar viu el Llagostera després de desaprofitar el 2-0 que David Prats i el mago Araujo havien situat al marcador. Segona jornada consecutiva en què els llagosterencs aixequen (avui parcialment) dos gols de desavantatge, avui gràcies a la fortuna del gol en pròpia porta d'Azparren i a l'empat de Serramitja, que feia el 2-2 definitiu. Empatats amb els gironins hi ha dues sensacions balears: el Constància és sisè després de vèncer el Reus (0-2) amb dos gols a la contra obra de Mateu Ferrer (segon a la Lliga) i de Fullana; tercera victòria inquera en 22 partits a domicili a Segona B, després de les aconseguides a Andorra i a Cala Millor la temporada 1987-1988. Imatge: Fútbol Balear

A Can Fetis, el Binissalem segueix fent-s'hi fort i avui ha superat l'Orihuela amb un gol de Miquel Forteza, que ha culminat una excel·lent jugada del gran Javi Fernández. La situació dels dos equips del Raiguer contrasta amb la dels dos quadres palmesans. El Mallorca B continua sense conèixer la victòria, i aquesta tarda ha empatat a casa (2-2) davant d'un Mestalla que ha acabat el partit amb 10 homes per l'expulsió de Pedro Santos quan faltava més de mitja hora pel final. Els Che tampoc han guanyat cap partit, al contrari que un Alcoyano que s'ha estrenat a la Via de Cintura capgirant l'1-0 que l'Atlètic Balears havia aconseguit mitjançant Jorge Gotor. Els gols de Javi Lara i David Torres a les acaballes del partit contribueixen a enrarir encara més l'ambient balearico després d'aquest 1-2, amb un Atlètic que només ha guanyat un partit, que ha marcat dos gols i que va ser eliminat pel mateix Alcoyano a la Copa del Rei. Imatge: Fútbol Balear