Etiquetes

25/9/12

Resum de la jornada del Futbol Base

La pilota aturada. Mai un tipus de jugada havia estat tan matador per un equip com ho va ser per l'Hospi Juvenil dissabte passat. Tal com ens anava informant des de l'Estadi Mauricio Clemente, els de Rafa Porras van perdre per 2-4 el 'semiderbi' davant el Cornellà B en un partit on sempre van anar a remolc en el marcador (apagat, com sempre) i en què els verds, dirigits per l'hospitalenc Carlos Martínez, van sentenciar el partit a la segona part gràcies a accions a pilota aturada. Els gols riberencs, obra de Mario Roqué a la primera meitat i d'Iván Salvador a la segona, només van servir per posar una mica més d'emoció a un partit que deixa els riberencs a la vuitena plaça de la Lliga, a sis punts de Jàbac i Mollet, que després de quatre partits han sumat els 12 punts possibles. Va ser l'única ensopegada de la jornada riberenca.

Quatre victòries i dos empats van completar la bona estrena del Juvenil B, dos Infantils, dos Alevins i el Benjamí A, que dissabte derrotava el Prat Blaugrana a domicili (1-3) amb dos gols d'Aleix Sánchez i un de Sergio Chávez. Per la seva banda, els dos alevins van estrenar-se amb dos empats: dissabte l'Aleví A empatava a Sant Cugat (1-1) amb un gol de Sergi Cadena; diumenge a la tarda, el 'B' rebia el Mercantil a l'Annex de l'Estadi amb un 2-2 a final gràcies a un doblet de Pau Celma. Més solvents van ser els dos infantils, que van estrenar-se amb resultats idèntics: l'Infantil A guanyava per 0-4 el Sant Ildefons i Xavi Cencillo s'erigia en protagonista de l'Infantil B fent un triplet en la victòria per 4-0 sobre la Floresta. Abans, dissabte a la tarda, el Juvenil B de Manolo Alonso s'havia estrenat també amb victòria, per la mínima, al camp del Santboià. 1-2 gràcies als gols de Joaquín Owono i de Marc Díaz.

LLISTAT DE GOLEJADORS
Amb 4 gols: Sergio Cirio (1r equip), Agus Salcedo (Juvenil A).
Amb 3 gols: Xavi Cencillo (Infantil B).
Amb 2 gols: Aday Benítez (1r equip), Xavi Belmonte (Infantil A), Pau Celma (Aleví B), Aleix Sánchez (Benjamí A).
Amb 1 gol: Osado (1r equip), Hammouch (1r equip), Moyano (1r equip), Carles Roca (Juvenil A), Oriol Codina (Juvenil A), Iván Salvador (Juvenil A), Joaquín Owono (Juvenil B), Marc Díaz (Juvenil B), Hichal (Infantil A), Pol Gómez (Infantil A), Pau Mateo (Infantil B), Sergi Cadena (Aleví A), Sergio Chávez (Benjamí A).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada