Etiquetes

29/9/12

Resum de la 7a jornada #2bg3



Dos caps de setmana frucífers en l'aspecte golejadors han fet que el grup 3 superi ja la mitjana de dos gols per partit. Els 29 gols d'aquesta 7a jornada deixen en 2,03 el promig golejador del grup mediterrani, que una setmana més compta amb l'Huracán com a líder en solitari. Ho fa, ara, seguit d'Olímpic i Hospi, que han solventat els seus partits de la tarda amb els seus estils. Els d'Aparicio pescant a Reus gràcies al solitari gol de Ferran Giner abans del quart d'hora que deixa els de la Costera amb 14 punts... havent marcat només 4 gols; quarta derrota pels de Santi Castillejo, que comencen de forma oposada al curs passat. Qui ja és passat és Kiko Ramírez, oficiosament destituït després de la derrota per 3-2 a l'Hospitalet. Dos gols de Coro i un de Valentín han fet inútils les dianes de Ñoño i d'Arriaga, insuficients per aprofitar la superioritat numèrica grana durant més de mitja hora. A més, Villarreal B i Alcoyano també han agafat aire: Gerard Moreno ha estat protagonista d'un altre gol de l'ex, davant d'un Badalona que ja acumula 5 jornades sense vèncer (3 empats i 2 derrotes). A Iecla, l'Alcoyano ha demostrat que el rendiment a domicili dóna més rèdits que al Collao: triomf per 1-3 que permet sortir de la zona baixa momentàniament i que deixa una mica més tocat el Yeclano Deportivo, que suma ja quatres derrotes consecutives.

A manca dels quatre partits que s'han disputat aquesta tarda, el gran beneficiat d'aquesta jornada ha estat l'Huracán de València. Els manisers han estat més 'líders' que mai i s'han emportat un triomf de prestigi, agònic, en un polèmic partit al Municipal Sagnier, al Prat. Morgado i Miñano, al temps de descompte, han situat el 0-2 definitiu quan els de Nico Estévez jugaven amb 10 per l'expulsió de Javi Navarro i el Prat... amb 9 homes, després que David López i Rafa Murillo fossin expulsats amb vermella directe per l'aragonès Vallejo Aznar. Els valencians eixamplen diferències respecte els seus perseguidors, com per exemple un Sant Andreu que s'ha trobat amb un Diego Rangel estratosfèric. El porter de l'Ontinyent ha evitat els gols d'Édgar, de Melo, de Prats o de Xavi Jiménez en un partit on l'Ontinyent n'ha fet prou amb un golàs de Sergi Guardiola als dos minuts de la represa per sumar el ser primer triomf a domicili enguany. Destacat partit de Borja Lázaro, de l'autor del gol, Sergi Guardiola i de Fran Moreno, que ha revolucionat el partit arran de la seva entrada al descans. Clarkson respira més tranquil, tal com hem pogut viure a la roda de premsa posterior al partit.

Ahir, el Levante B s'emportava el duel de filials davant el Mestalla per 4-2. Els granota van capgirar un 1-2 en contra quan el rival jugava amb 10 per l'expulsió de Dani López. Tot i els dos gols d'Àlex Cortell, el Mestalla va tornar a patir quatre dies després el gol de l'ex a les botes de Mossa, assistent també en el 3-2 que encarrilaria el segon triomf consecutiu pels de José Gómez, que dormien en zona de play-off. Qui no aconsegueix guanyar, en canvi, és l'Orihuela, que avui ha obert i tancat l'empat a dos a l'Estadi Balear: Perera i Javi Martínez s'han erigit en golejadors d'ambdós equips. Com ho ha fet Abdon Prats, del Mallorca B, amb el seu gol d'oportunisme davant l'Espanyol B; primera victòria dels de Nano Soler després de set jornades, alegria que contrasta amb la d'un Espanyol B que ha sumat només 1 dels darrers 9 punts possibles. Per la seva banda, el Llagostera ha estat a punt de repetir l història en forma de remuntada davant del Constància. Els inquers, amb només 15 homes a la convocatòria, han remuntat el gol inicial de Marc Sellarès amb dues dianes d'Isma (de penal) i de Fullana, però el mallorquí Nico ha salvat un punt pels d'Oriol Alsina, que continuen segons a la classificació a l'espera del que facin Hospi i Olímpic.

Jornada 7 | Marcadors i golejadors

Levante UD B 4-2 València Mestalla
Mossa 21', Andy 84', Dani Provencio 88', Roger 91' | Àlex Cortell 6', 46' 
CE Atlètic Balears 2-2 Orihuela CF
Perera 54', 72' | Javi Martínez 36', 85'  
RCD Mallorca B 1-0 RCD Espanyol B
Abdon 43' 
UE Llagostera 2-2 CE Constància
Marc Sellarès 37', Nico 86' | Isma 40'pen, Fullana 54' 
AE Prat 0-2 Huracán CF
Morgado 90', Miñano 92' 
UE Sant Andreu 0-1 Ontinyent CF
Sergi Guardiola 47'
CF Reus Deportiu 0-1 CD Olímpic
Ferran 12' 
Yeclano Deportivo 1-3 CD Alcoyano
Matas 57'penal | César Remón 26'; Javi Lara 82'penal; Edu Silva 90' 
Villarreal CF B 1-0 CF Badalona
Gerard Moreno 56'
CE L'HOSPITALET 3-2 GIMNÀSTIC
Corominas 8'penal, 82'; Valentín 25' | Ñoño 5', Arriaga 84'  

Descansa: CD Binissalem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada