9/9/12

Resum de la 3a jornada #2bg3

Màxima igualtat al grup 3 de Segona B. Res d'excepcional vistes les últimes temporades. Després dels 6 empats d'aquesta jornada, ja són 15 (de 30), els partits que han acabat amb una 'X' a la travessa. Una travessa on hi havia el Reus-Sant Andreu, que com el Badalona-Espanyol B i el Prat-Llagostera han acabat tal com han començat. 0-0 en tres derbis catalans tensos, amb ocasions però sense gols. A Reus, Sergio León i Jorge Muñoz han estat expulsats i han fet acabar els seus equips amb 10. Al Centenari, ha estat l'espanyolista Ferran Monzó qui ha deixat en inferioritat els periquitos al tram final del partit. Els de Longhi segueixen líders, ara seguits d'un Hospi que després de golejar el València Mestalla (4-0) se situa en segon lloc. Màxima golejada de la Lliga en un gran partit dels riberencs i amb un doblet de Cirio, que iguala Édgar al capdavant de la llista de golejadors del grup.

La jornada s'obria ahir dissabte amb un trepidant empat a Bunyol entre el Levante B i l'Ontinyent. Al minut 8, el marcador ja era d'empat (1-1) després que la transformació d'un penal per part del local Andy igualés el gol inicial de Romero (4'). Ayala avançava l'Ontinyent abans del descans, quan els de Clarkson ja eren amb un jugador menys per expulsió de Ton Alcover. A la represa, domini local i festival de Benjumea Álvarez (un altre): els de la Vall d'Albaida acabaven amb 8 homes: Romero abandonava el camp lesionat i Chupi era expulsat per segona groga. Pel mig, Roger marcava el segon gol al seu compte particular i donava un punt als de José Gómez, encara invictes. Imatge: Levante UD

Pel matí, sorpreses. Els grans segueixen sense arrencar. Bé, dos d'ells: l'Alcoyano queia derrotat a Binissalem per 1-0. Tito feia el primer gol dels 'assules' a Segona B en un partit que s'havia posat coll amunt pels dei Raiguer a partir de l'expulsió de Bernat Alomar al minut 41. Amb inferioritat, una rematada de Tito a centrada de Fortesa dóna tres punts als locals i deixa els de Garitano amb 1 punt de 9. Mateix guarisme que el d'un Nàstic clarament superat pel Villarreal B (3-1). Dos gols de Salva Chamorro i un en pròpia porta de Lucas Viale han sentenciat el partit a la primera mitja hora; el gol de Mairata (51') només ha servit per maquillar el resultat per un Nàstic que encara no ha guanyat cap partit oficial aquesta temporada. Imatge: Club Gimnàstic.

A Palma, doble ració d'empats: xiulets a la Via de Cintura per acomiadar l'Atlètic, després del seu empat a zero davant l'Olímpic. Mallorquins i valencians sumen cinc punts i encara no han encaixat cap gol. Uns quilòmetres més al nord, Biel Gili avançava el Mallorca B davant l'Huracán a la primera part, però els de Nico Estévez s'han mostrat superiors en un segon temps on tot i gaudir de força ocasions, només Javi Navarro ha pogut perforar la meta de Yeray (66'). A més, el Yeclano Deportivo s'ha estrenat a la Lliga amb una remuntada a costa del Constància, que s'ha vist superat tot i el gol inicial de Mateu Ferrer pels gols de Corella i de José Ramón, ja als 8 de la represa. També igualat, però amb empat, ha estat el partit del Sagnier: 0-0 entre el Prat i el Llagostera en un dels tres derbis catalans de la jornada. Els d'Alsina segueixen sense perdre contra un equip català (Hospi a part) des que són a Segona B.