Etiquetes

30/1/16

Ja n'hi ha prou! | CE l'Hospitalet 0-1 FC Barcelona B

-> L'Hospi torna perdre i jugarà diumenge vinent, com a mínim, en plaça de promoció de descens.
-> Un gol de Kaptoum al minut 8 de partit defineix un partit equilibrat on l'Hospi ha manifestat una millora insuficient.
-> Res fa pensar que Martí Cifuentes deixi de ser tècnic de l'Hospi tot i la manca de sintonia evident amb un sector important de l'afició.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Gerard López, tècnic del Barcelona B.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospi 0-1 Barcelona B.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix (David López, 64'), Savall, Miki Muñoz (Christian Alfonso, 55'), Tià Sastre (Guzmán, 71'), Cristian Gómez, Puerto, Corominas i Gerard Oliva.

FC BARCELONA B: Ortolá, Palencia, Moisés, Tarín, Fali (Ros, 70'), Gumbau, Samper, Xemi, Kaptoum (Chamorro, 65'), Perea (Robert Costa, 86') i Dani Romera.

Gol: 0-1 Kaptoum (8').

Àrbitre: César Soto Grado (la Rioja). Ha amonestat els locals Miki Muñoz, Aleix, Cristian Gómez i Christian Alfonso, Dani Fernández i els visitants Gumbau, Xemi i Ezkieta.

Incidències: partit corresponent a la jornada 23 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 600 espectadors. Partit retransmès en directe per Esport3. Raúl Torres i Andrés han completat la convocatòria de l’Hospi; Ezkieta i Godswill ho han fet al Barcelona B.


"Amor, hem de parlar". Mala senyal, quan un escolta aquestes paraules, eh? "Tu també ho hauràs notat, però ja fa temps que les coses no van bé". Hi ha cops que l'amor no és suficient per donar sentit a una relació humana, sigui d'amistat o de parella, sentimental. "Ens estem fent massa mal. Hem de posar-hi remei", va suggerir ell. "Estàs dient que ens separem? De debò? Si tenim un fill en comú!". Sovint la vida ens planteja situacions inesperades que ens fan adonar de l'abast de les decisions preses en un passat no massa remot, decisions que ens hipotequen el futur, probablement per manca d'experiència. O per desconeixement. O per incompetència. Hi ha cops a la vida, i al futbol, en què el camí a seguir no és l'evident o el que socialment està ben vist. Sovint toca ser injust i passar-ho malament per poder gaudir d'un futur millor, per mirar de ser feliç i per mirar de deixar enrere una relació condemnada al fracàs, més encara quan la pèrdua de confiança a la parella és evident. De cara a la galeria tot són gestos d'amor incondicional i fortalesa, aparentar normalitat quan l'únic que els manté plegats és una hipoteca del passat. Salvació per a alguns i condemna per a d'altres. Condemna per als covards, per als que no saben fer front a les putades que la vida et posa al camí.

Arrencava el partit amb algunes novetats d'inici, amb Aleix de retorn a l'eix de la defensa i desplaçant Sierra al lateral esquerre. David López ha estat avui suplent i Tià Sastre, recuperat de les molèsties físiques que semblaven deixar-lo fora de combat, ha debutat com a titular. No ha tingut massa temps l'Hospi per gaudir, almenys, de la seva porteria verge: al minut 8 errada defensiva que permetia Dani Romero arribar a línia de fons i central al segon pal, on hi havia tot sol Kaptoum, que amb el cap ha enviat l'esfèrica al fons de la xarxa i feia pujar el primer i, finalment, únic gol del matx (8'). El gol ha fet mal a un Hospi que ha seguit mostrant els mateixos defectes a l'hora de finalitzar les poques accions d'atac que ha generat, si bé Gerard Oliva ha trencat la sequera de no rematar a porta amb un cop de cap que ha blocat Ortolá (17'). El control, però, ha estat d'un Barcelona B que hauria pogut fer el segon si la centrada des de l'esquerra de Moisés hagués trobat rematador (25'). Per part de l'Hospi, l'ocasió més clara l'ha tinguda Óscar Sierra, que després de retallar un rival dins l'àrea gran ha disparat amb la dreta però un xic desviat (42').

És de justícia reconèixer que l'Hospi ha canviat la cara durant alguns compassos del segon temps, especialment a partir de l'entrada de Christian Alfonso primer i de Guzmán després. L'ocasió més clara per empatar l'ha tinguda el debutant Tià Sastre, però el mallorquí ha estavellat el pal la seva rematada després d'una acció un pèl embolicada dins l'àrea blaugrana (54'). Cinc minuts després ha estat Alfonso qui s'ha quedat a centímetres de marcar, ja que el seu gran xut de falta ha topat amb una magnífica intervenció d'Ortolá, que ha enviat la bola a córner (59'). El Barcelona B ho ha passat malament, ja que la inèrcia del partit feia comprensible la major pressió de l'Hospi; tot i això, el partit l'hauria pogut finiquitar en un contracop en què Salva Chamorro ha assistit Dani Romera i l'ex de l'Almería B, de manera incomprensible, ha enviat el seu xut fora (66'). L'Hospi ho ha seguit provant, però amb la sensació que les bateries s'anaven esgotant i les idees més enllà de la lìnia de tres quarts, escassejaven. Un xut des de la frontal de Gerard Oliva ha estat tot el bagatge al tram final d'un partit que el Barcelona B hagués pogut guanyar per més gols si, per exemple, Sergi Samper hagués afinat el seu punt de mira després d'una sortida a la babalà d'Oinatz Aulestia (93').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada