Etiquetes

23/1/16

Un transatlàntic delmat | CF Reus Deportiu - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi completa el seu particular Tourmalet al camp d'un aspirant a l'ascens com el Reus Deportiu, que només ha perdut un partit al seu Estadi Municipal en els darrers 13 mesos.
-> Els roig-i-negres, amb David Haro i Ismael Moyano en plantilla, rebran els riberencs llastats per les sancions, les lesions i la complicada situació econòmica que travessen.
-> L'Hospi, que aquesta setmana ha incorporat Héctor Rodríguez i Christian Alfonso, necessita puntuar a Reus per mirar de no caure en zona de descens abans de rebre el Barcelona B.
-> PRÈVIA del Reus Deportiu-Hospi amb Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> DECLARACIONS de Christian Alfonso i Héctor Rodríguez.

CF REUS DEPORTIU - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 24 de gener - 12:00 hores - Estadi Municipal
Jornada 22 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Partit televisat per Esports del Camp
Els precedents

Possible onze del Reus Deportiu: Édgar Badia, Benito, Eliseu, Dinis, Olmo, López Garai, Folch, Óscar Rico, Fran Carbia, David Haro i Édgar Hernández.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Miki Muñoz, Cristian Gómez. Raúl Torres, Guzmán, Puerto i Gerard Oliva.

Àrbitre: Miguel García Aceña (Comunitat Valenciana).


Hi ha entrenadors que quan se'ls pregunta si ja els va bé que el rival tingui baixes responen que sempre prefereixen que juguin els millors. Va, de debò, no ens enganyem. Si ja de per sí ha de ser complicat jugar al camp d'un favorit a l'ascens com és el Reus Deportiu, haver-ho fet amb tota la plantilla roig-i-negra en òptimes condicions hauria complicat molt més la ja de per sí difícil tasca de puntuar demà a Reus. Sense Ángel, ni l'ex Hospi, Moyano, ni Colorado, Rafa García o Ricardo Vaz el Reus de Natxo González és una mica menys Reus, una mica més terrenal, una mica més vulnerable. Més enllà del capítol purament futbolístic, que al futbol tendeix a ser important, caldrà veure de quina manera aprofita cada equip el desequilibri emocional que pot comportar saber-se mancar d'armes importants com les que perdran els reusencs demà. De quina manera l'Hospi guanya confiança per tornar a apropar-se a les possibilitats de guanyar després de gairebé tres partits sense fer pessigolles al porter rival. La temporada segueix avançant, els reforços van arribant, però la justícia que dicta el partit rere partit és inexorable, com és la classificació i l'ambició dels equips que, com l'Hospi, no volen acabar escaldats a l'olla del descens a Tercera Divisió.

En aquesta manera de retorn al passat que ha engegat l'Hospi en qüestió de quinze dies, aquest dimecres teníem una nova ració de recuperar l'essència amb les incorporacions del central hospitalenc Héctor Rodríguez i amb el retorn d'un mag del futbol que durant moltíssims cursos va defensar la samarreta de la franja vermella, a la base i al Primer Equip: Christian Alfonso. Dos futbolistes que fa temps que no juguen competició oficial i que, a la llarga, han de ser bons reforços per un equip que necessita recuperar sensacions i, sobretot, futbol. Els riberencs han fet el cranc en els darrers partits i la manifesta candidesa de cara a la porteria contrària han fet que un empat a zero sigui un premi bo per al que segurament l'equip hagi opositat a aconseguir. És cert que els de Cifuentes passen un tram de Lliga complicat i que els sis partits sense guanyar no contribueixen a elevar els ànims, però l'estancament quant a sensacions deixa un regust preocupant de cara al futur immediat. Veurem de quina manera els reforços poden contribuir a aquest renaixement, molt necessari. Llevat de Marc Vales i de Ton Alcover, el tècnic de l'Hospi disposarà de la resta de plantilla per triar i remanar, per dissenyar un onze que torni a competir però que, sobretot, torni a saber fer mal al rival.

L'Hospi se les haurà amb un Reus Deportiu que, malgrat tenir una plantilla per ser on classificatòriament parlant es troba, tampoc no està passant per una temporada precisament tranquil·la. Segons algunes informacions, i després de l'avís estiuenc, faria tres mesos que els roig-i-negres no cobren al dia, una situació que inevitablement ha d'afectar el dia a dia d'una plantilla no precisament llarga. Tot plegat en un curs exigent per culpa d'aquestes situacions extraesportives, però també per l'exigència futbolística d'un rival excels com el Villarreal B, màxim competidor en la lluita pel títol. La participació a la Copa del Rei, on els reusencs van arribar a jugar els setzens contra l'Atlético després d'haver-se desfet de l'Ascó, l'Arandina i el Lleida Esportiu, també han fet acumular minuts de competició a una plantilla que tot i disposar d'algun futbolista jove destaca, principalment, per la seva experiència. Tot i això, els de Natxo González són segons, amb 42 punts i tornen a repetir senyes d'identitat: bon local (el segon de la Lliga), bona defensa (la tercera menys golejada) i verí a la davantera (entre Colorado i Édgar acumulen 17 dels 30 gols que han marcat en Lliga). Demà el migcampista de Jerez es perdrà el partit per lesió, com Ángel Martínez i Migue Marín. Per la seva banda, Ricardo Vaz complirà el segon dels set partits de sanció pendents i Moyano i Rafa García descansaran per cicle d'amonestacions. Les úniques dues bones notícies per a Natxo González són el retorn de Jesús Olmo després d'un partit per sanció i el més que possible debut de López Garai, fins ara única incorporació en aquest mercat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada