Etiquetes

29/1/16

#FutboLH | Prèvia 30 i 31 de gener

Sovint els equips amb aspiracions de ser a la zona alta, d'ascendir de categoria, són els que s'emporten la quota més gran d'interès mediàtic. Els seus partits són cridaners, pel que hi ha en joc, però no cal oblidar que això del futbol és un joc i que quan dos equips salten el cap és, normalment, per competir i batre l'adversari. Diumenge a les 12 del migdia la Feixa Llarga acollirà l'únic derbi hospitalenc del cap de setmana, el derbi entre el Milan l'Hospitalet i l'Hospitalense B, els dos equips de la ciutat amb menys puntuació de tots els que seguim a @LHFutbol. Els roig-i-negres i els del Centre tanquen la classificació del grup 15 de Quarta Catalana amb tan sols tres punts: el Milan va sumar el seu únic triomf, justament, contra l'Hospitalense B (0-4) ja fa una volta completa, mentre que el filial de l'Hospitalense va vèncer el seu únic partit el novembre passat, a casa, contra la FP Júpiter (1-0). Per tant, duel important per evitar ocupar el fanalet vermell (qui sap si el que resta de Lliga) i enviar-hi un equip amic, veï... però ara mateix rival.

Dissabte, més enllà de la final que l'Hospi afrontarà a l'Estadi davant el Barcelona B (19:15 hores, Estadi), tres partits més centren l'atenció de la jornada. El Pubilla Casas, després de caure dissabte passat davant el Dinàmic, té un nou compromís contra un rival directe: els de Manuel Díaz rebran el Catalònia (17:45 hores, Pubilla), que és tercer amb 35 punts, els mateixos que un Pubilla Casas que és quart, a dos punts del segon classificat. També pinta important el partit entre el Santa Eulàlia i la Terlenka (19:30 hores, Santa Eulàlia); els pratencs són l'equip que precedeix el Santa a la classificació, però els quatre punts de distància fan que els de Miki Rodríguez, que encara no han guanyat en aquest 2016, no puguin fallar si no volen veure com se'ls escapa el tren de la zona alta de la Lliga. Finalment la Unificación Bellvitge mirarà de millorar la seva prestació com a local davant d'un rival d'alçada com és el Sant Cugat Esport, segon classificat. La victòria de dissabte a Torrelles va donar aire als de José Moreno, que es troben a 10 punts dels vallesans amb tota una volta per davant per bé que l'objectiu és i serà la permanència, un any més, a Segona Catalana.

Diumenge, a banda del derbi entre el Milan i l'Hospitalense B, destaquem un partit del matí i un altre que servirà per tancar la jornada. A les 12 el filial del Gornal es desplaça al camp del Montbau, novè classificat, gairebé obligat a no fallar per no perdre de vista el líder, l'Olympia II, ni el segon classificat, el Pujadas. El Gornal B, amb 34 punts, és tercer i manté intactes les seves aspiracions de disputar, com a mínim, la promoció d'ascens a Tercera Catalana. Una promoció, en aquest cas a Segona Catalana, que seria un premi enorme per al Can Pi, que buscarà retrobar-se amb la victòria després de dos empats consecutius a casa que han fet que els rivals directes, APA i Catalana, se li hagin apropat massa. Els quadribarrats tancaran el cap de setmana al futbol territorial al camp de l'Energia (diumenge, 19:45 hores), tot visitant un Sants B que a la primera volta va escalfar els de Sánchez Presa per 1-5. Zero confiances i, potser, ànims de revenja pel Can Pi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada