Etiquetes

12/1/16

Futbol Base | Resum 9 i 10 de gener

El filial segueix intractable. Imatge d'arxiu
Canviem d'any però, el 2016 ha seguit aportant els èxits més habituals a les categories inferiors del CE L'HOSPITALET. Era habitual veure guanyar el Filial i el nou any no només ha portat la catorzena victòria en catorze partits sinó, també, la més àmplia en la curta existència del segon equip de l'Hospi. Els riberencs van desfer-se dissabte de la Salut Pere Gol B per un contundent 11-0, en una victòria edificada al primer temps amb un 3-0 provisional i complementada en un espectacular segon temps. Álex Maca, amb cinc gols, es confirma com a màxim golejador d'un Hospi que manté els cinc punts d'avantatge respecte el Sarrià B, segon classificat i proper rival diumenge vinent (14:00 hores, Can Caralleu).

També és habitual que el Femení de l'Hospi, també en el seu primer d'any d'existència, compti com a victòria la majoria dels partits que juga. El primer de 2016 no va ser cap excepció i les riberenques van vèncer el Liverpool per 6 gols a 1 amb dianes de Judith (2), Mercè, Lorranneh, Lorena i Estela. Les maresmenques van aconseguir igualar el gol inicial de les de Juan Sáez però van acabar cedint davant d'un equip que recupera la segona posició després que el Sant Jordi, nou líder, derrotés el fins aleshores primer classificat, el Premià de Dalt, per 0 a 2. Aquest cap de setmana l'Hospi tancarà la primera volta al camp del Vila Olímpica.

Un altre clàssic és veure guanyar l'INFANTIL B. Els de Sergi Runge, Àlex Font i Joan Camí van desfer-se diumenge del Martinenc per 1 gol a 5 en un partit més complicat del que indica el marcador definitiu. I és que tot i avançar-se amb un 0-2 provisional gràcies als gols de Pol i Juan Sebastián, els del Guinardó van retallar distàncies i van posar emoció al partit. Només al tram final del matx, els gols de Carles, Samuel i Sergi Marzo van fer recuperar la tranquil·litat a un Hospi que passarà la setmana tres punts més lluny del principal perseguidor en la lluita per l'ascens, un Sants que va caure derrotar per 3 gols a 4 a mans de l'Europa.

Quant a la resta de partits, cal destacar la victòria contundent de l'ALEVÍ E per 11 a 0 davant el Jàbac i Terrassa J, o la igualment clara victòria del PREBENJAMÍ B sobre el Vila Olímpica C per 8-0. En canvi, el JUVENIL B només va poder sumar un punt al camp del Badalona B i veu com el líder, un imparable Júpiter, ja se situa vuit punts per sobre. Els d'Alexis Martínez mantenen una bona dinàmica de resultats i diumenge van saber reaccionar al gol escapulat, ja que tan sols tres minuts després d'encaixar Rubén Jiménez va establir l'1-1 definitiu (71').


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada