Etiquetes

8/1/16

#FutboLH | Prèvia 9 i 10 de gener

Tres setmanes, dia amunt, dia avall. Torna el futbol territorial de manera oficial a la nostra ciutat. Durant les vacances de Nadal l'únic que ha competit ha estat l'Hospi, que diumenge passat perdia a Alcoi (3-0) mentre que altres equips, com ara el Can Pi, han aprofitat l'aturada per disputar compromisos amistosos. Els quadribarrats, per exemple, van derrotar el Gavà juvenil (4-2) i, diumenge, van empatar al camp del Racing Vallbona (1-1). Tot plegat amb l'ànim de preparar un altre partit clau. I ja en van uns quants. El Can Pi tornarà a enfrontar-se a un segon classificat aquest diumenge (12:00 hores): a la Satàlia els espera un APA Poble Sec que, com els hospitalencs, viuen una excel·lent dinàmica de resultats que els ha dut a competir directament per la plaça d'ascens, ja que són a tan sols tres punts del Can Pi. Tot i la il·lusió per fer les coses bé i seguir donant sorpreses, els riberencs són conscients que l'etiqueta de favorits la tenen els altres rivals, factor que volen aprofitar per seguir puntuant i creixent en aquest any del debut a Tercera Catalana. Serà un cap de setmana amb dos derbis a Quarta Catalana, els únics de la jornada, entre equips de la zona baixa. Dissabte a les 4, els filials de la Florida i la Unificación Bellvitge se les hauran a les Planes i una mica més tard, a les 8 del vespre, seran el Milan l'Hospitalet i l'Athletic Barcelona Pubilla Cases els qui creuaran els seus camins a la Feixa Llarga.

Dissabte, però, els quatre hospitalencs del grup 10 de Tercera Catalana obriran l'any i, a més, ho faran com a locals. El primer que encetarà el nou any serà l'Hospitalense, que mirarà d'aturar la mala ratxa contra un mal client com és l'Atlètic Prat, líder destacat. Els potablava segur que estaran pendents del que una estona després pugui passar al Municipal de Pubilla Cases, on els de Manuel Díaz rebran l'Almeda a partir de les 17:45 hores. Els riberencs es troben tercers, empatats amb un Catalònia que és segon; tanmateix, encapçalen un grup de nou equips separats per tan sols sis punts. Un d'ells és el Santa Eulàlia, que després de sis victòries consecutives ha passat el Nadal en cinquena posició amb 26 punts; dissabte a les 7 els de Miki Rodríguez rebran els Lions, que aquest curs ja han sumat 7 punts (de 9 possibles) contra equips hospitalencs. L'altre partit amb presència riberenca enfrontarà el Can Buxeres i l'Ibèria; ambdós estan empatats a 20 punts i a les files barcelonines s'estrenarà com a tècnic Karem El Griri, fins ara ajudant de Miki Rodríguez al Santa.

Diumenge serà el torn de la Florida, que reprèn el camí de la lluita per la tranquil·litat tot rebent l'Alella, cuer, a les Planes (diumenge, 12:00 hores). A la mateixa hora jugaran, també, els dos representats de la ciutat a Segona Catalana.Les últimes dues victòries consecutives han situat el Gornal de Santisteban per davant de la Uni. Els vermells rebran al Gornal el Sant Cugat Esport, equip on juguen Roberto Aguado o Javi Pelegrín; la notícia de la setmana, però, ha estat l'anunci del futbolista del Gornal Javier Martín, que ha comunicat la seva retirada com a futbolista. Per la seva banda la Unificación Bellvitge tindrà un compromís complicat al Molí davant d'un Can Vidalet a l'alça, sisè amb 24 unitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada