1/2/16

#FutboLH | Resum 30 i 31 de gener

Ja hauria pogut ser aquest cap de setmana, el de descans. Jornada força negativa per als interessos dels equips sènior del futbol hospitalenc que, classificatòriament, ha acabat en tragèdia. L'Hospi cau en descens, el Can Pi i l'Hospi B perden el liderat i el Pubilla Casas s'allunya de les posicions de privilegi. Tot això en poc més de 24 tràgiques en què tan sols cinc equips van ser capaços de treure endavant els seus partits. Un d'aquests, però, no va ser la UD Gornal, que va caure derrotada per un contundent 0-3 (veure galeria de fotos) a casa davant d'un Junior que va ser tremendament efectiu (i superior al segon temps). Al primer temps els santcugatencs, que lluiten per l'ascens a Primera Catalana, van disposar d'un rematada de cap que va picar el travesser i els de Santisteban van gaudir d'una bona opció de gol als peus d'Álex Pérez. No van encertar-la i ho van pagar al segon temps: dos gols de Rafiu Abu i una diana de penal de Xavi Mayol van decidir el partit i deixen el Gornal tretzè amb 23 punts, a només un del descens a Tercera. Dos més en té la Unificación Bellvitge, que va ser capaç de salvar un punt davant del Sant Cugat a darrera hora i de penal. Els vallesans van avançar-se a un quart d'hora del final per mitjà de Víctor Castro però els de José Moreno van aconseguir empatar ja en temps d'afegit i des del punt de penal gràcies a Antonio Estalrich. Amb 25 punts la Uni és onzena, tres unitats per sobre del descens.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
L'HOSPITALET 0-1 Barcelona B

TERCERA CATALANA - GRUP 4
Imatge: CE Vilassar
Vilassar de Dalt 4-0 LA FLORIDA
Tercera derrota consecutiva de la Florida, que tot i no sumar es manté desena amb 23 punts. Els riberencs no van tenir opcions al camp d'un CE Vilassar que segueix invicte a Vallmorena i que al minut 39 ja manava per 2 a 0 gràcies als gols de Juan Egea i Pol Gisbert. L'expulsió de José Miguel González (44') va acabar de reduir les opcions de remuntada de la Flori, que al segon temps encara va rebre dos gols més i va veure com li expulsaven Belkacmi (82') amb una vermella directa. Els de Porras, que van acabar amb 9 homes, ja pensen en el proper partit dintre de dues setmanes a les Planes contra el Turó Peira.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
PUBILLA CASAS 0-3 Catalònia
El Pubilla Casas va perdre novament un duel directe per ser en zona noble i ja se situa sisè a cinc punts de la segona plaça. Si fa una setmana els de Manuel Díaz van competir davant el Dinàmic, dissabte passat el Pubilla va caure golejat davant d'un Catalònia que va posar-se per davant abans del descans mitjançant Alexis. Al darrer quart d'hora, Iago i Areitio van sentenciar el partit. El Pubilla queda amb 35 punts i cada cop té menys marge d'error per mirar d'aspirar a la plaça de promoció d'ascens a Segona Catalana.

CAN BUXERES 3-1 Almeda
El Can Buxeres ja és vuitè després de sumar la tercera victòria d'aquest 2016. Els de Julián García, però, no van tenir-ho gens fàcil davant l'Almeda, que va avançar-se al marcador mitjançant Oriol Barea (25'), però Aleix Barnada només va trigar cinc minuts a reestablir l'empat a l'electrònic (30'). Al segon temps, sorpasso del Canbu: Alejandro Moreno va fer el 2-1 al minut 55 i de nou Aleix Barnada, en l'afegit i quan els cornellanencs jugaven amb 10 homes, va establir el 3-1 definitiu. 29 punts per un Can Buxeres que se situa a nou de la segona plaça.

SANTA EULÀLIA 1-2 Terlenka
Quarta derrota consecutiva d'un Santa Eulàlia que segueix sense guanyar en aquest 2016. I això que dissabte les coses es posaven de cara per als riberencs gràcies a un gol de Daniel André al minut 4 de partit, però els pratencs van aconseguir capgirar el partit abans del descans amb dos gols de falta, tots dos obra de Christian Cala (35' i 44'). D'aquí al final, intents infructuosos dels homes de Miki Rodríguez per salvar, com a mínim, un punt. David Rodríguez i Lluís Mengual van ser expulsats. El Santa cau a la desena posició amb 26 punts, lluny encara del descens però ja a dotze punts de la segona plaça.

HOSPITALENSE 1-2 Dinàmic Batlló
Partit mogut el que es va viure dissabte al Centre. L'Hospitalense va avançar-se mitjançant Sergi Murillo, que al minut 9 transformava un penal que posava les coses de cara als de José Carlos Murillo. Davant, però, hi havia un segon classificat, el Dinàmic, que va igualar el matx abans del descans i que a un quart d'hora del final va capgirar el marcador gràcies a Óscar Salvador, germà de l'exriberenc Iban Salvador. L'Hospitalense va acabar amb 9 homes per les expulsions de Carlos Vázquez i de Lluís Vallès i continuarà tretzè amb 23 punts.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
Sants B 5-0 CAN PI
Com a la primera volta, derrota escandalosa per al Can Pi, que es va deixar el liderat a l'Energia després de caure per 5-0 davant d'un Sants B que a la primera volta ja els havia guanyar per 1 gol a 5 al Gornal. Les coses ja van començar malament quan al minut 4 Yuto avançava els verd-i-blanc. A partir del 60, caos absolut: el Sants B va fer tres gols més i el Can Pi va acabar amb deu homes per l'expulsió de David Colinas. Els locals encara van poder tancar el partit amb un cinquè gol que fa que el Can Pi sigui ara segon, a un punt de l'APA Poble Sec i empatat, a 42 punts, amb la Catalana.