Etiquetes

9/1/16

Plaça complicada | Villarreal CF B - CE l'Hospitalet (dissabte, 16:30)

-> L'Hospi necessita recuperar el crèdit perdut a Alcoi al camp del líder, un Villarreal B dissenyat per lluitar pel títol i ascendir.
-> El filial groguet no perd a casa des del passat 28 de març (1-3 vs Valencia Mestalla), és el millor local de la Lliga i, a més, el màxim golejador del Campionat amb 37 gols.
-> Els riberencs, escaldats futbolísticament i actitudinal en el darrer partit, necessiten reaccionar per no complicar la seva posició a la Lliga.
-> ESCOLTA la prèvia del partit amb Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi

VILLARREAL CF B - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 10 de gener - 16:30 hores - Mini Estadi / Ciutat Esportiva Villarreal CF
Jornada 20 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Villarreal B: Aitor, Miguelón, Carlos Julio, Pablo Íñiguez, Marcos Mauro, Anton, Larrea, Fran Sol, Leo Suárez, Alfonso i Carlos.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Castell, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Puerto, Raúl Torres, Guzmán, Carreras i Gerard Oliva.

Àrbitre: Cristian Adrian Lixandru (Aragó).



Difícilment hi hagi pitjor client que el Villarreal B per mirar d'aixecar el vol. L'Hospi té les ales ferides després de la contundent derrota (i pitjors sensacions) de diumenge passat a Alcoi. Un 3-0 que va fer mal pel què, però, sobretot, pel com. Els riberencs continuen, com gairebé durant tot el curs, fora de les places de descens a Tercera Divisió però les distàncies són curtes i les dinàmiques, parlant clar, cabrones. Manen els resultats, uns marcadors que si no acompanyen podrien fer caure els de Cifuentes a la zona vermella de la classificació. Per tot això i per molt més demà serà un dia per alçar el cap, mirar els perills fixament i donar la cara. El Villarreal B, especialment verinós, no permetrà cap manca de concentració i assenyalarà aquells que no estiguin a l'alçada, bé sigui per error com, especialment, per omissió. Partit per ser solidari, per fardar de grup i de companyonia, per ser intens i solidari. Per demostrar l'orgull que va quedar greument tocar diumenge al Collao. Un partit per recuperar alçada.

"Crec que els jugadors han entès el missatge. Quan et toquen l'orgull com a professional sempre dónes el 200%". Així resumia Martí Cifuentes, tècnic riberenc, una setmana complicada a Can Hospi. La derrota a Alcoi va fer mal i ha obligat tothom, sobre el paper, a fer examen de consciència sobre el partit i sobre les situacions que han conduït a la incòmoda situació que travessen els riberencs darrerament. Quatre partits sense guanyar s'han convertit en la pitjor ratxa del curs justament quan el calendari fa que el propers quilòmetres de cursa guanyin pendent com si d'un final de la Vuelta es tractés. I és que amb aquesta tensió i amb una plantilla ara mateix curta d'efectius, viatjar a Vila-real no sembla el millor antídot. Tot i els inputs negatius, el tècnic de l'Hospi es mostra confiat de les possibilitats de l'equip, tot i ser conscient que caldrà fer un partit excel·lent per tornar a Catalunya amb quelcolm de positiu. Potser, la gran novetat podria ser el debut (i titularitat) de la fins ara única incorporació, el davanter Gerard Oliva. L'altra notícia positiva és el retorn de Puerto després del partit de sanció. Per contra, Cifuentes perd Sierra i Ton Alcover per acumulació d'amonestacions, si bé el migcampista tarragoní ja era baixa pels problemes físics que arrossega des del partit al camp de l'Hércules. Marc Vales tampoc no està disponible mentre que Giaquinto i Dani Fernández sí que formaran part de la llista de 16 convocats justos que ha pogut dibuixar l'entrenador de l'Hospitalet.

Imatge: Villarreal CF
Si l'Hospi és un reflex prou fidel d'un mar de dubtes i cert desconcert el filial groguet és l'antítesi. Més encara després que el que semblava una ensopegada greu contra l'Espanyol B (va acabar empatant un partit que dominava per 2 gols a 0), es va convertir en un punt a favor amb la derrota del fins aleshores líder, Reus, en mans del Cornellà. Tot plegat deixa els de Paco López, novament, al capdavant d'una classificació que volen encapçalar fins a finals de temporada. Moment dolç de joc i de futbol per un filial amb molt de talent i amb les gotes necessàries d'experiència que converteixen el minisubmarí en un equip molt complicat de batre. Amb 37 gols, el Villarreal B és l'equip més golejador del grup (ha fet més del doble de gols que l'Hospi), fa 10 mesos que no perd a casa i compta amb uns quants futbolistes que ja han debutat amb el Primer Equip. Podem parlar de noms, dels golejadors Carlos (10 dianes), Leo Suárez (amb 8) o Alfonso Pedraza (cinc gols) o de noms amb futur en això del futbol com ara Rodri, Adri Marín o Pablo Íñiguez, que dimecres van anar amb el Primer Equip al partit de Copa al camp de l'Athletic Club. Per si no n'hi hagués prou, els groguets han incorporat el lateral José Peris, fins ara a Huracán. Temibles. De cara a demà, Paco López haurà d'estar pendent dels futbolistes que puguin participar hores abans al Villarreal-Sporting, però ja sap que no podrà comptar amb els lesionats Felipe Alfonso, Iván Alejo i Édgar Ié. En canvi, sí que recupera Larrea, que no va jugar contra l'Espanyol B per sanció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada