Etiquetes

15/1/16

#FutboLH | Prèvia 16 i 17 de gener

Partit important el que disputarà demà dissabte l'Athletic Barcelona Pubilla Cases. Els riberencs, ara mateix tercers a la classificació, no volen perdre el fil de les posicions capdavanteres i visitaran un camp sempre complicat, el de la Penya Anguera, per mirar de continuar en la lluita amb la Iberiana i l'Esquerra de l'Eixample. Els hospitalencs, en l'any de la seva estrena, estan realitzant un campionat fantàstic i són tercers al grup 14 de Quarta Catalana, amb 26 punts i a dos del segon classificat. Els de Ferran Cabello visitaran una PB Anguera que ocupa la desena plaça amb 16 punts, tot i que la classificació no ha de fer confiar un equip que només ha perdut dos partits dels 12 que ha jugat fins ara.

Dissabte obrirà la jornada el Gornal, que es desplaça al Sagnier per enfrontar-se al Prat B. Els de Santisteban, que abans de Nadal van trencar la ratxa negativa de resultats que arrossegaven, visiten un rival que tot i ser novè té 23 punts i tan sols avantatja en tres els riberencs, immersos en la lluita per la permanència. No serà, però, l'únic partit de Segona Catalana que es jugarà demà ja que a les sis de la tarda però a la Feixa Llarga, la Unificación Bellvitge tancarà la primera volta rebent el quart classificat, un Marianao Poblet que vol retornar a Primera Catalana. Els de José Moreno, excessivament irregulars aquest curs, voldran sumar la tercera victòria de la temporada al seu camp, on no hi guanyen des del passat mes d'octubre (1-0 vs Vallirana).

Molt diferent és el panorama per al Can Pi i el Pubilla Casas, que diumenge defensaran la seva estada en la zona de privilegi dels seus grups respectius. A les 4 i al Gornal, els quadribarrats tancaran una primera volta de somni: el Can Pi és líder del grup 11 amb 40 punts, sis més que el segon classificat; els de Sánchez Presa rebran el Pastrana, un equip complicat que ocupa la part mitjana-alta de la classificació, motiu de més per tornar a apostar per la humilitat. Peus a terra en un Can Pi que ha tornat a fer una crida a l'afició per tal que vagi al camp a fer costat a un equip que està sorprenent tothom. Unes hores abans haurà estat el torn del Pubilla Casas, tercer classificat però empatat amb el segon, el Catalònia. Els de Manuel Díaz visitaran el Torrent del Bosc per enfrontar-se a la Unificació Ciutat Meridiana, quinzena amb 15 punts i que acumula tres partits seguits perdents. Zero confiances, però, d'un Pubilla que sap que no pot ensopegar per mantenir viu el somni de la promoció ja que l'ascens directe sembla impossible si l'Atlètic Prat manté el ritme actual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada