Etiquetes

23/1/16

#2BG3 | FC Barcelona B 1-0 RCD Espanyol B

FITXA TÈCNICA

FC BARCELONA B: Ortolá, Godswill, Moisés, Fali, Tarín, Gumbau, Samper, Cámara (Juste, 88'), Xemi, Perea (Maxi Rolón, 75') i Dani Romera (Salva Chamorro, 65').

RCD ESPANYOL B: Rubén, Carles Soria, Lluís, Aarón, Antonio Cristian, Borja (Serrano, 80'), Marc Roca, Entrena (Robert, 73'), Pibe (Iago, 61'), Rufo i Dalmau.

Gol: 1-0 Cámara (57').

Àrbitre: Francisco Javier Fernández Vidal (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Dani Romera i Fali i els visitants Marc Roca i  Aarón. Ha expulsat el visitant Antonio Cristian (58').

Incidències: partit corresponent a la jornada 22 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Miniestadi del FC Barcelona davant de 2.437 espectadors. Partit retransmès en directe per Esport3.

Explicàvem al descans, a Twitter, que l'Espanyol B havia fet una gran primera meitat al Miniestadi. Els periquitos havien gaudit de més però, sobretot, de millors ocasions que no pas un Barcelona B que havia limitat el seu bagatge ofensiu a un xut de falta d'Alberto Perea que havia trobat una enorme resposta de Rubén. Un Espanyol B d'allò més jove va controlar el tempo del partit com si fos un equip veterà, com si fos un filial amb futbolistes majors de 23 anys. Però li va mancar encert: no el va tenir Entrena als 30 segons, a tocar de la mitja hora va ser Aarón qui topava amb una mà salvadora d'Ortolá i als 41 minuts el colombià Pibe maleïa que les porteries no fossin com les utilitzàvem de petits al parc, amb motxiles i un pal imaginari; el seu cacau des de la frontal l'escopia la fusta esquerre de la porteria blaugrana. Mèrits i intenció per cloure el primer acte sense gols.

I ja sabem que això de la Segona B és molt capriciós. Molt atzarós. Vaja, que és un món molt puta. I per això ha estat que en la primera acció de perill del segon temps els de Gerard López deixarien estabornit l'Espanyol: centrada de Perea, control i resolució, amb xut creuat, de Cámara per fer el seu quart gol del curs (57'). Minuts decisius, ja que només 120 segons després Antonio Cristian deixava el seu equip amb 10 en una acció massa infantil. La pèrdua del central va coincidir amb els instants de més domini blaugrana: Cámara en va tenir dues més de clares, sobretot la falta que va estavellar al pal al minut 61. Però la incertesa al marcador i un Espanyol B tossut van dirigir el partit cap a un tram final igualat, en què els pericos van tenir un parell d'opcions per deixar glaçada una parròquia barcelonista més nombrosa de l'habitual. Juanan Entrena va tenir la seva opció en un xut que va blocar Ortolá gairebé sobre la línia (66') i la més, clara, de Robert Simón, va acabar gairebé a la segona graderia després de rematar un pèl forçat des del punt de penal (85').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada