Etiquetes

29/1/16

Molt en joc | CE l'Hospitalet - FC Barcelona B (dissabte, 19:15)

-> L'Hospi i Martí Cifuentes es juguen bona part del seu crèdit en un duel directe per la salvació contra un Barcelona B a l'alça.
-> Els riberencs, que no guanyen a l'Estadi des del 4 d'octubre, volen deixar enrere les males sensacions de les últimes jornades per frenar la ratxa de set partits sense guanyar.
-> Christian Alfonso podria ser la gran novetat de la llista. Les últimes dues incorporacions, Tià Sastre i Jonathan Toledo, encara no estaran disponibles per al tècnic riberenc.
-> ESCOLTA Martí Cifuentes a la prèvia de l'Hospi-Barcelona B.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - FC BARCELONA B
Dissabte, 30 de gener - 19:15 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 23 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, David López, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Cristian Gómez, Puerto, Guzmán, Corominas i Gerard Oliva.

Possible onze del Barcelona B: Ortolá, Godswill, Moisés, Tarín, Fali, Gumbau, Samper, Xemi, Cámara, Perea i Dani Romera.

Àrbitre: César Soto Grado (la Rioja).


Passen els partits i el millor és que la classificació deixa l'Hospi, encara, fora de les places de perill. A la vora, però encara fora d'elles. De moment. Perquè les sensacions, futbolístiques i no futbolístiques no conviden a l'optimisme. L'Hospi arrossega els mateixos pecats que arrossegava durant la pretemporada i això, a aquestes altures de la pel·lícula, no és precisament bo. El pitjor és que els arguments, per no dir excuses, s'esgoten també amb el pas de les jornades, amb el pas del 'més del mateix' diumenge sí, diumenge també. Almenys, el partit d'aquesta jornada serà en dissabte, com el de la primera volta al Mini, com el que va servir per sumar el primer triomf del Campionat, per començar a alçar el vol. Més li val a l'Hospi i al seu tècnic, un Martí Cifuentes que si bé compta amb el suport dels seus superiors cada cop té més detractors a la graderia. Tampoc és que els dirigents (?) de l'Hospi hagin fet massa cas dels seus socis des que van entrar al club fa ja un any i mig, però vaja, que mai se sap. Quan es tracta de jugar a les cadires ja se sap que tot s'hi val.

Deia Cifuentes que guanyar ajuda a guanyar. I té raó. Fa l'efecte que aquest Hospi pateix un problema més mental que futbolístic, que també. Perquè des de l'any nou el capítol ofensiu dels riberencs ha quedat reduït a la mínima expressió: quant a l'atac, l'equip està més lluny que mai de poder guanyar, de poder sumar aquesta victòria tan necessària. Doble feina, doncs, per un equip que després d'un calendari que no ajudava a ser positiu afrontarà, amb urgències, un seguit de partits davant de rivals més o menys directes en la lluita per la permanència, perquè recordeu que a l'Assemblea mai es va dir que l'objectiu fos jugar el playoff d'ascens a la Lliga Adelante, oi president? En fi, que cadascú jutgi i decideixi, que ja som prou grandets i de tontos no en tenim ni un pèl per molt que alguns ho creguin. Total, que potser demà és el dia i l'Hospi fa una doble o triple feina recuperant sensacions, guanyant el partit i avançant un rival directe per la salvació. Probablement Christian Alfonso pugui entrar a la convocatòria per poc que estigui en condicions de jugar una estona. Per contra, Tià Sastre arrossega alguns problemes físics que li impedirien debutar mentre que Jonathan Toledo estarà pendent de la tramitació de la seva fitxa. Ton Alcover, lesionat, i Marc Vales, que segueix fent net de la seva lesió, tampoc estaran disponibles per a Martí Cifuentes.

En aquell estrany món de les competicions paral·leles, l'Hospitalet i el Barcelona B semblen haver lliurat una batalla per veure qui renova més la seva plantilla en aquest mercat d'hivern. De moment, i oficialment, els blaugrana guanyen la partida per la mínima, set fitxatges a vuit, a l'espera que es confirmi l'arribada del central Borja López (Arouca). La situació classificatòria, poc esperada abans d'iniciar la Lliga però comprensible un cop vistes algunes actuacions dels homes de Gerard López, ha forçat els dirigents barcelonistes a fer fitxatges ara que poden. Que l'aposta per la gent de la casa hagi quedat en un segon pla tant és, que això és Segona B, una categoria fotuda. Un exemple més que això de les etiquetes al futbol, les bones paraules, els valors, és secundari quan la necessitat apreta. Una necessitat que també ha condicionat l'estil d'un Barcelona B poc lluït però cada cop més pragmàtic, que ha après a sumar sense jugar excessivament bé. Ni bonic. 7 punts de 9 a la targeta de presentació per la cita de demà, pel millor filial blaugrana en el que portem de Lliga. 12è, tres punts per sobre del descens, els de Gerard saben que guanyar demà és allunyar-se més del perill i deixar greument ferit un rival directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada