Etiquetes

6/1/16

Els precedents del Villarreal B-Hospi

La d'aquest diumenge serà la cinquena visita del Centre d'Esports l'Hospitalet a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF. Com en els altres quatre precedents, l'encontre es jugarà al camp principal, conegut com a Mini Estadi. Tres precedents de record força positiu per a l'Hospi, ja que hi ha aconseguit dues victòria (en la primera i última visites) i dos empats els anys 2012 i 2014. Ras i curt, dues victòria i dos empats amb sis gols riberencs i quatre del Villarreal B. Vistos els precedents, territori favorable. Vista la classificació, mantenir la dinàmica serà un èxit. Tot seguit, repassem els Villarreal B-Hospi disputats a data d'avui.

Temporada 2014-2015 | Villarreal CF B 1-2 CE l'Hospitalet
Prèvia | Crònica | Sala Multimèdia


Temporada 2013-2014 | Villarreal CF B 0-0 CE l'Hospitalet
Prèvia | Crònica | Sala Multimèdia 


Temporada 2012-2013 | Villarreal CF B 3-3 CE l'Hospitalet
Prèvia | Crònica


Un dels partits més trepidants dels 400 que es van jugar l'any passat a #2bg3 es va viure a Vila-real. Allà, i amb la inestimable ajuda de l'àrbitre aragonès Óscar Herrero Arenas, el Villarreal B de Lluís Planagumà i l'Hospi de Miguel Álvarez van oferir un dels partits del curs. Empat a 3 final en un encontre que va tenir de tot. Al descans, 2-2 després que Bacari avancés l'Hospi, que Gerard Moreno capgirés el marcador amb un doblet (un gol de penal) i que Moyano empatés a tocar del descans amb un gol de cap després d'un córner picat per Manga. Precisament Manga va provocar el segon penal del partit, que Gerard Moreno transformava en el 3-2 provisional, minuts abans que Cirio, suplent aquell dia, igualés el partit novament amb una nova pena màxima, aquesta comesa sobre Bacari. Al final, tot i l'expulsió per doble amonestació de Marc Pedraza, l'Hospi hauria pogut tornar cap a casa amb tres punts al sarró si Manu Viale no hagués estavellat una pilota al pal esquerre de la porteria d'Adrià Ortolà.

Temporada 2007-2008 | Villarreal CF B 0-1 CE l'Hospitalet


Acostumats a ser l'equip que habitualment produeix futbol, aquell partit de finals de març de 2008 va ser mostra evident de la grandesa del futbol. Un d'aquells partits que només guanyes en un de cada cent casos. I aquell dia, va sortir cara. Un gol de Juli (ara al Cornellà) va donar a l'Hospi de José Luís García la tercera victòria consecutiva, tres punts que permetien continuar somiant en una permanència que semblava inviable un mes abans. En un partit en què el Villarreal B de Juan Carlos Garrido (aquella mateixa temporada l'havien dirigit Ángel Pedraza i Juan Carlos Oliva). Aquell matí de diumenge i amb bon desplaçament d'aficionats riberencs, el meta de l'Hospi Eduardo Pérez va erigir-se en protagonista de l'encontre salvant qualsevol ocasió i, fins i tot, sent còmplice del travesser que escopiria un llançament de falta a la primera meitat. Destacable partit també de l'asturià José de la Puente, que tampoc no havia disposat de massa minuts fins aleshores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada