10/1/16

#2BG3 | FC Barcelona B 1-1 UE Cornellà

-> Repartiment de punts entre Barcelona B i Cornellà després d'un primer temps igualat i d'un segon acte amb més ocasions pels locals.
-> El Cornellà manté l'excel·lent rendiment lluny del Nou Municipal mentre els de Gerard López seguiran, una setmana més, en zona de descens.
-> RODA DE PREMSA de Gerard López, tècnic del Barcelona B
-> RODA DE PREMSA de Jordi Roger, tècnic del Cornellà

FC BARCELONA B: Ortolá, Godswill, Moisés, Fali (Ros, 78'), Tarín, Gumbau, Kaptoum (Aleñá, 67'), Cámara, Dani Romera, Samper i Dongou.

UE CORNELLÀ: Marcos, Pere, Ñoño (Joel, 13' (Gómez, 86')), Borja, Lulu, David, Uche, Pep, Masqué (Óscar Muñoz, 80'), Lucas i Enric.

Gols: 0-1 Masqué (38'); 1-1 Cámara (51').

Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Moisés i Samper i els visitants Pep, Pere i Enric.

Incidències: partit corresponent a la jornada 20 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Miniestadi del FC Barcelona davant de 1.487 espectadors.

El primer partit de la segona volta ha deixat un repartiment de punts que, vistes les declaracions dels dos tècnics a la sala de premsa, hauria de deixar contents tots dos conjunts. Normal, probablement, al Cornellà, sobta que en la situació que es troba el filial barcelonista, instal·lat en zona de descens directe, Gerard López valorés de forma positiva un empat que no treu els blaugrana d'aquesta zona incòmoda. En un primer temps de poques ocasions, el Barcelona B ha temptat la sort en dues rematades de Cámara i de Dani Romera que no han trobat porteria. Romera ha estat un dels tres fitxatges que ha debutat al filial, juntament amb el lateral Moisés i el polivalent Fali. L'eficàcia, però, ha anat a càrrec del Cornellà: Masqué ha rebut una passada interior i ha resolt davant Ortolá per fer pujar el 0-1 a l'electrònic (38').

A la represa el domini local s'ha accentuat, ni que fos per la inèrcia del marcador, i ben aviat Dani Romera ha tornat a avisar amb una rematada de cap que s'ha perdut alta (49'). Dos minuts després, però, Dongou ha aprofitat un mal refús de Lucas per assistir Cámara, que no ha perdonat davant Marcos (51'). Empat que ha no es mouria tot i els intents dels uns i, sobretot, dels altres. Els uns, els verds, maleïrien l'aparició gairebé divina de Godswill instants abans de creuar l'hora de partit: el nigerià treia in extremis, sobre la línia, una rematada d'Enric que Masqué es disposava a connectar al fons de la xarxa (59'). No es deixaria veure massa més el Cornellà en atac, però, d'aquí al final del partit. El Barcelona, en canvi, gaudiria de dues bones ocasions que permetrien comprovar, un cop més, l'eficàcia de tenir Marcos sota pals. El guardapals verd intervenia al minut 79 per enviar a córner una rematada amb rosca del juvenil Carles Aleñá; un minut després era Jean Marie Dongou qui topava amb el porter visitant, que tornava a salvar el Cornellà del sorpasso culer (80').