Etiquetes

16/1/16

Reacció, també al camp | CE l'Hospitalet - Lleida Esportiu (diumenge, 12:00)

-> En una setmana de sacsejada institucional l'Hospi necessita revertir la dinàmica negativa a l'Estadi, on fa tres mesos i mig que no hi guanya.
-> David Corominas, que no podrà debutar per temes burocràtics i Cristian Gómez, eleven a tres una nòmina d'incorporacions que encara ha de créixer.
-> Els de Cifuentes toparan amb un mal client, un Lleida Esportiu que és quart, fa 10 partits que no perd i que només ha rebut una diana en els darrers set partits.
-> ESCOLTA la prèvia de l'Hospi-Lleida Esportiu amb Martí Cifuentes.
-> ESCOLTA Cristian Gómez i David Corominas, noves incorporacions de l'Hospi.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - LLEIDA ESPORTIU TCF
Diumenge, 17 de gener - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 21 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Sierra, Castell, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Ton Alcover, Guzmán, Raúl Torres, Puerto i Gerard Oliva.

Possible onze del Lleida Esportiu: Iván Crespo, Óscar Rubio, Raúl Fuster, Ekhi, Molo, Toño, Albistegi, Colinas, Marc Martínez, Diego Suárez i Urko Arroyo.

Àrbitre: Alexis Carlos Pulido Santana (las Palmas).


Feia fredat pensar com hauria pogut ser el partit de demà a l'Estadi si l'Hospi no hagués viscut una setmana tan moguda als despatxos. Després de cinc partits sense perdre i, sobretot, amb unes sensacions futbolístiques que no convidaven a ser optimistes el panorama pintava realment negre. Dilluns, però, arribava el primer cop d'efecte amb el relleu la dimissió del fins aleshores gerent del club, Fernando Peña. Primer pas necessari per recuperar essència i deixar-se estar d'experiments amb gasosa i despeses estèrils que no feien més que desnaturalitzar un club que a dia d'avui està ben lluny del que ha estat i, especialment, del que podria arribar a ser. L'endemà (és una manera de parlar), arribaven Francisco Macanaz, Miguel Corominas i Jordi Martínez Hervás per fer-se càrrec de la parcel·la esportiva. Gent de futbol (aquests sí) i amb vincles emocionals amb l'Hospi i amb la ciutat de l'Hospitalet. Una passeta endavant. Dimarts mateix el club feia oficial el retorn de David Corominas i un dia després, el de Cristian Gómez. Dues incorporacions contrastades que aporten un plus emocional a un equip mancat de referents de la casa. En resum, que hem anat a mercat a comprar bona matèria prima per fer un bon menú; els ingredients (encara pocs) hi són, però des de demà mateix caldrà començar-los a cuinar no fos cas que se'ns passi l'arròs. Que amb la intenció mai no n'hi ha prou.

Al bell mig de tot aquest enrenou (enrenou positiu, de moment) hi ha un Martí Cifuentes que gaudirà de més crèdit per treure endavant la incòmoda situació per la qual transita l'Hospi. Per sort seva, sembla que tots els jugadors estaran en condicions per rebre el Lleida Esportiu i que el tècnic vallesà no haurà de fer mans i mànigues, com a Alcoi i a Vila-real, per dibuixar una llista de convocats sense ferits de guerra. Torna Sierra després del partit de sanció, també un Ton Alcover que sembla, igual que Dani Fernández, haver deixat enrere els problemes físics que arrossegaven des de mitjan desembre després del partit al camp de l'Hércules. Només Aleix i Collado, que ahir no van completar la sessió amb la resta de companys, poden ser dubtosos pel que fa a la seva participació. Demà no hi serà, encara, un David Corominas que està pendent del trànsfer internacional; en canvi, tot fa pensar que Cristian Gómez serà un dels setze convocats i, fins i tot, podria arribar a ser titular. Tots dos, però, van disputar dijous 45 minuts de l'amistós que els riberencs van jugar contra el Gavà i que van guanyar per la mínima, 1-0, amb gol de Xavi Puerto.

Més enllà de la dinàmica negativa de marcadors per la qual passa l'Hospi el rival, un Lleida Esportiu instal·lat en zona de playoff d'ascens i que acumula 10 jornades sense perdre serà una nova pedra en el camí dels riberencs. Els blaus van passar per un moment delicat a mitjans de la primera volta, després de perdre 5-1 a Vila-real. La figura d'Idiákez va ser realment qüestionada però els responsables van tenir la paciència necessària (com ja la van tenir anteriorment amb Seligrat) per mantenir el guipuscoà al càrrec. I l'aposta, xifres en mà, ha sortit més que bé, ja que els de la Terra Ferma no perden des del passat 24 d'octubre (1-0 vs Barcelona B). Els blaus han millorat especialment els registres defensius (han mantingut la porteria a zero en 12 dels 20 partits disputats enguany) si bé en l'aspecte ofensiu necessiten generar un nombre massa alt d'ocasions per fer gol. Precisament al seu màxim golejador, Manu Onwu, és una de les dues baixes importants que tindran els lleidatans demà a l'Hospitalet; l'altra és la de Raúl Fuster, que previsiblement cedirà al seu lloc a l'onze a un Arnau Tobella que tan sols ha estat titular en un partit de Lliga aquest curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada