Etiquetes

22/1/16

#FutboLH | Prèvia 23 i 24 de gener

Serà cap al tard, demà a partir de dos quarts de vuit del vespre quan el Dinàmic Batlló i el Pubilla Casas es batran en duel al camp de l'Energia per veure qui és queda, provisionalment, amb la segona plaça del grup 10 de Tercera Catalana. Parteixen amb un lleuger avantatge els homes de Manuel Díaz, segons amb 35 punts. El Pubilla, de moment, no ha acusat la marxa de Javi Pelegrín fa un grapat de jornades i mira d'encapçalar el bloc d'equips que es miren, de lluny l'intractable Atlètic Prat. Tot i sortir en bona posició, el Pubilla sap que el Dinàmic, que arriba a la cita després de quatre victòries consecutives i amb una plantilla dissenyada per ascendir de categoria, comptarà l'avantatge de jugar com a local, un factor desequilibrant aquest curs ja que els barcelonins només han perdut un partit a casa, contra la Terlenka, n'han empatat un altre contra el Sant Just i han guanyat els altres sis. A més, també hi haurà en joc l'average particular, ara mateix favorable als hospitalencs després del 2-1 de la primera volta.

També demà obriran la segona volta els dos equips hospitalencs de Segona Catalana, tots dos immersos en la lluita per fugir del descens a Tercera. El primer que jugarà (16:00 hores) serà un Gornal que sembla que ha alçat el vol amb tres victòries en quatre partits. Els de Santisteban, a més, tenen un partit a priori accessible al camp del cuer, un Òdena que només ha guanyat dos partits aquest curs i que tanca la classificació amb vuit punts, cada cop més lluny de les referències de permanència. Una hora i mitja més tard li tocarà a la Unificación Bellvitge obrir la segona volta; els de José Moreno també tenen un duel directe contra un rival, el Torrelles, que actualment ocupa la setzena posició amb 14 punts, set més que una Uni que buscarà allunyar-se dels torrellencs, que a més acumulen quatre derrotes consecutives.

Pel que fa a la resta d'equips de Tercera Catalana només un, el Can Buxeres, jugarà dissabte (ho farà al camp del sòlid líder Atlètic Prat). Diumenge serà el torn per a la resta: a les 12 La Florida seguirà cercant punts, en aquest cas contra el Pla d'en Boet, per arribar a la xifra que li permeti assegurar la permanència; a la mateixa hora l'Hospitalense buscarà trencar la ratxa negativa de resultats al camp de la Unificació Ciutat Meridiana, rival directe ara mateix a l'hora de fugir de la zona vermella. Ja a la tarda, torn pel millor equip hospitalenc de la categoria, un Can Pi que obrirà la segona i decisiva volta del Campionat a casa, davant d'un Piferrer que és setzè i que a dia d'avui té un objectiu diametralment oposat al dels quadribarrats. Tancarà la jornada el Santa Eulàlia, que es desplaça al camp de l'Ibèria amb l'ànim de recuperar el cami de la victòria després de les ensopegades davant el Lions i l'Inter Pomar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada