Etiquetes

4/7/16

Setmana clau

-> L'Hospi té previst presentar el nou entrenador aquesta setmana, uns quinze dies abans que arrenqui la pretemporada dels riberencs.
-> La situació econòmica de l'entitat, que requereix ajustar el pressupost al màxim, ha dilatat les negociacions i condiciona el projecte esportiu de l'Hospi.
-> Un cop presentat el nou tècnic, no es descarta que aquesta mateixa setmana l'Hospi anunciï alguna renovació o incorporació.

Al món del futbol, el mes de juliol sol ser un moment crucial per edificar el projecte esportiu d'un equip. Quan hi ha diners tot és més fàcil però quan no n'hi ha, o n'hi ha menys, cal tirar d'enginy, de paciència i de sang freda per tancar les operacions necessàries per fer una plantilla el més competitiva possible. En aquest estadi es troba el Centre d'Esports l'Hospitalet, un dels equips més endarrerits pel que fa a la planificació de la nova temporada (també en l'aspecte institucional, atès el buit informatiu que perdura des que Santi Ballesté va guanyar les eleccions). Del poc que va quedar clar és que el curs 2016-2017 serà una temporada marcada pels ajustos pressupostaris, un factor que afecta de manera directa la confecció del planter del Primer Equip i del cos tècnic que el dirigirà. De fet, l'Hospi és un dels tres equips que encara no té entrenador, juntament amb el Lleida Esportiu i l'Atlético Levante.

Imatge: Àngel Ponz
Més enllà d'aquesta manca d'informació, l'Hospi fa dies que negocia amb tècnics i futbolistes per mirar de posar fil a l'agulla i començar a teixir el nou projecte. L'espera, en principi, acabarà aquesta mateixa setmana, ja que si tot va bé els riberencs volen presentar el nou entrenador per, posteriorment, anunciar alguna renovació o incorporació. El pressupost reduït amb què comptarà l'Hospi condiciona, sens dubte, la tria del tècnic i les negociacions a l'hora de lligar la continuïtat de peces importants del curs passat, així com les negociacions per ajustar les condicions dels vuit futbolistes que tenen contracte en vigor amb l'entitat. Des de fa dies el director esportiu de l'Hospi, Jonathan Risueño, treballa per confeccionar una plantilla modesta però que, tal com ha manifestat en més d'una ocasió, "competirà" per tal d'assolir l'objectiu principal d'aquest curs: la permanència a Segona B.

Sense data d'inici de pretemporada tancada, per bé que els entrenaments podrien començar entre el 15 i el 18 de juliol, de les poques coses que hi ha tancades són alguns compromisos de pretemporada dels riberencs, que el cap de setmana del 30-31 de juliol visitaran el Sant Andreu en partit de Copa Catalunya. El dia 1, l'Hospi es desplaçarà fins el Guinardó per obrir foc en la XXXI edició del Torneig d'Històrics, amb la fase de grups que l'enfrontarà al Sants i al Vilafranca en dos partits de 45 minuts cadascun. Més enllà del seu paper en aquest torneig, l'Hospi també ha tancat un compromís a l'Estadi davant el Terrassa, de Tercera Divisió; aquest partit es jugarà dimecres 10 d'agost a partir de les 20:30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada