Etiquetes

20/7/16

Elda per començar i Paterna per acabar

-> L'Hospi començarà la Lliga el proper 20 o 21 d'agost amb la visita al Nuevo Pepico Amat d'Elda i la tancarà el 14 de maig al camp del Valencia Mestalla.
-> Els d'Ismael García debutaran a l'Estadi contra el Badalona el 27 o 28 d'agost i dues jornades després afrontaran dos partits seguits a casa en un tram inicial bondadós.
-> El calendari amaga una jornada intersetmanal, el 2 de novembre, que obligarà l'Hospi a viatjar a Palma per rendir visita a l'Atlètic Balears.

Tanta espera i al final, ja el tenim aquí. Imaginem que els camps seran plens quan d'aquí un mes la pilota comenci a rodar en un dels 10 camps que acolliran partits de la primera jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B; #2BG3 pels amics. Un calendari que com fa dues temporades, ha volgut que el Centre d'Esports l'Hospi faci quilòmetres i quilòmetres per estrenar-se en un any que es preveu complicat. Els d'Ismael García obriran el Campionat el proper 20 o 21 d'agost al Nuevo Pepico Amat, territori de l'Eldense de Fran Yeste, enguany sí, entrenador dels blaugrana, que encetaran la tercera temporada consecutiva a Segona B. No serà el primer cop que blaugranes i riberencs obrin la Lliga; ja van fer-ho el curs 1989-1990, en aquest cas amb un empat sense gols a l'Hospitalet. Aquest 20 o 21 d'agost serà la primera data per marcar en vermell (o en el color que cregueu convenient) d'una temporada que acabarà, pel que fa a la primera fase, a la Lliga regular, el proper 14 de maig. Serà aleshores quan l'Hospitalet visitarà l'Antonio Puchades de Paterna per enfrontar-se al Valencia Mestalla, el primer cop que el filial che tancarà la Lliga davant l'Hospi.

A priori, així per sobre, el calendari ens deixa una primera part de Campionat amb un gruix de rivals que, sembla, haurien de lluitar per objectius similars al de l'Hospi: la permanència. El Badalona de Manolo González serà el primer rival del curs a l'Estadi el darrer cap de setmana d'agost (27 o 28), un enfrontament habitual a aquestes alçades del curs, ja que serà el quart any consecutiu que riberencs i escapulats es vegin les cares en un dels cinc primers partits de la temporada. El mes de setembre arrencarà amb un desplaçament a Lleida abans de fer front a dos partits consecutius a l'Estadi davant l'Atlético Levante (11 de setembre) i el Prat de Pedro Dólera (18 de setembre) i a la visita al camp de l'Espanyol B. L'octubre, per contra, arrencarà amb dos duels inèdits per l'Hospi: la visita de l'Ebro a l'Estadi i el partit al camp del Saguntino. Caldrà agafar matalàs abans de rebre l'Hércules, visitar el Villarreal B i acollir l'Alcoyano el 29 o 30 d'octubre abans de l'única jornada intersetmanal del curs.



Dimecres 2 de novembre (ei, Atlètic Balears, si jugueu l'1 de novembre encantat), l'Hospi visitarà Son Malferit per enfrontar-se a l'Atlètic per setena temporada consecutiva. Quatre dies després serà l'altre equip mallorquí de la Lliga, el Mallorca B, qui visitarà l'Estadi abans d'iniciar la sèrie de cinc rivals catalans seguits: Cornellà, Gavà, Barcelona B, Sabadell i Llagostera-Costa Brava seran els oponents d'un Hospi que el 18 de desembre clourà la primera volta de la Lliga amb la visita del Valencia Mestalla a l'Estadi.

A diferència de la majoria d'anys, enguany seran dos els caps de setmana sense competició, de manera que la Lliga es reprendrà el 7 o 8 de gener de 2017 amb el primer partit de l'any, en el cas de l'Hospi, tot rebent l'Eldense a l'Estadi. De fet, seran gairebé tres mesos sense que l'Hospi viatgi fora de Catalunya, una petita bona notícia per les malmeses arques de l'entitat riberenca. El 15 de gener l'Hospi farà el primer desplaçament de 2017 al camp del Badalona, així, en general, sense saber si serà a l'actual Montigalà o al nou estadi que és tot just a creuar el carrer. Després de rebre el Lleida Esportiu per segon cop seguit en mes de gener, l'Hospi viatjarà el 28 o 29 de gener a Bunyol. Quatre dels cinc desplaçaments següents seran fora de Catalunya, amb l'excepció del partit al Sagnier del 5 de febrer.

Amb els mateix rivals que a la primera ronda, l'Hospi rebrà l'Espanyol B, visitarà l'Ebro i acollirà el Saguntino per tancar febrer abans d'afrontar un mes de març aparentment fotut: Hércules al Rico Pérez, Villarreal B a casa, Alcoyano al Collao i Atlètic Balears a l'Estadi. L'abril ens deixa com a primer partit el desplaçament a Son Bibiloni abans de rebre el Cornellà i visitar el Gavà en plena Setmana Santa (veurem quan es juga el partit). El Barcelona B serà el penúltim rival a casa el dia de Sant Jordi i el Sabadell, el penúltim desplaçament el 30 d'abril. La Lliga acabarà pel que fa als partits a l'Estadi amb la visita del Llagostera-Costa Brava de Valentín Merchán (7 de maig) i, a domicili, amb la ja esmentada visita a Paterna i el partit contra el Valencia Mestalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada