Etiquetes

11/7/16

Óscar Sierra marxa al Cornellà

Imatge: Guiem Sánchez / ATB
-> El defensa terrassenc tanca la seva tercera etapa al Centre d'Esports l'Hospitalet després que el club i el futbolista no hagin arribat a un acord.
-> Als seus 34 anys Óscar Sierra, que ha estat un pilar important en la salvació de l'Hospi a Segona B, continuarà a la categoria vestint la samarreta del Cornellà.

Continua la sagnia de sortides al Centre d'Esports l'Hospitalet. Als noms d'Aulestia, Raúl Torres, Juanjo Prior, Andrés, Gómez i David López s'hi afegeix, des d'aquesta mateixa tarda, el d'un Óscar Sierra que ha estat presentat com a nou futbolista de la UE Cornellà, que com l'Hospi jugarà també al grup 3 de Segona B. D'aquesta manera el defensa vallesà posa fi a la seva tercera etapa com a futbolista del Centre d'Esports l'Hospitalet, una etapa que només ha tingut un any de durada tot i que la voluntat del futbolista era la de continuar vestint la samarreta de l'Hospi. Finalment, els canvis de rumb en l'oferta presentada pel club han generat que Sierra accepti l'oferta del Cornellà, que li permetrà sumar més partits als 311 que ja ha disputat a la categoria de bronze del futbol espanyol. Óscar Sierra Luna (Terrassa, 1981) deixa l'Hospi havent disputat 32 partits de Lliga, 29 d'ells com a titular, als quals cal afegir els dos de Copa RFEF davant el Badalona. En total, 2.613 minuts que l'han convertit en el futbolista més utilitzat de la plantilla 2015-2016. Les xifres, però, no han estat suficients per renovar Sierra, mostra del plan Renove que pretén aplicar l'àrea esportiva de l'entitat riberenca. Tampoc no ha servit el fet de ser un jugador comodí, que ha actuat en totes les posicions defensives d'acord amb les necessitats de l'equip.

Des del Blog, li volem agrair el seu compromís al llarg d'aquest curs 2015-2016, el tracte personal i li desitgem tota la sort del món en aquesta nova etapa a Cornellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada