Etiquetes

14/7/16

L'Hospi 2016-2017, per feina

A partir de les 9, el Centre d'Esports l'Hospitalet començarà en la primera de les desenes i centenars de sessions que duran a terme d'aquí que acabi la temporada, suposem que a mitjans del mes de maig i amb la permanència al sac. Un Hospi renovat, vaja, com cada any, que fins ara només ha mantingut quatre peces de la plantilla del curs passat i que, de moment, ha fet oficials sis incorporacions. Els jugadors estan citats a l'Estadi a aquesta hora, 8 del matí, per rebre les instruccions i, en qüestió d'una hora, iniciar un primer entrenament on hi haurà, en principi, 7 futbolistes a prova, entre ells un Guillem Castell que ha arribat a un acord amb el club per fer la pretemporada amb l'Hospi i mirar de convèncer Ismael García, tècnic riberenc. No hi seran, en principi, els quatre futbolistes que encara tenen contracte amb el club i que estan pendents de resoldre la seva situació: Aleix Coch, Èric Via, Christian Alfonso i Xavi Puerto. Amb aquesta situació, són 15 els futbolistes que s'exercitaran en aquest primer entrenament de l'Hospi 2016-2017, si bé el club està pendent de tancar més incorporacions.

PRIMER ENTRENAMENT | Jugadors convocats
Jugadors del Primer Equip
Víctor Ibáñez, Juste, Dani Fernández, Savall, Hostench, Lucas del Campo, Zamora i Joan Inés

Jugadors a prova
Guillem Castell, Recobeni, Pacheco, Lozano, Sergi Mut, Vinicius, Jandro. Guillem Castell ha jugat aquesta temporada amb l'Hospi, defensa polivalent que pot actuar com a lateral esquerre o com a central; Recobeni és un altre futbolista polivalent que aquesta temporada ha jugat a Tercera amb el Poblense. Per la seva banda, Sergi Garcia Mut és un davanter amb recorregut a Segona B (Mestalla, Manacor, Atlètic i Zamora). Enguany ha passat per la Peña Deportiva i pel San José bolivià.

Notes
El davanter Salinas s'incorporarà divendres a la tarda i l'extrem José Higón ho farà dissabte a la convocatòria de Vila-real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada