Etiquetes

5/7/16

Ricardo Albaladejo deixa de ser delegat de l'Hospi

Imatge: Àngel Garreta
-> Els nous responsables de l'entitat riberencs decideixen prescindir dels serveis del delegat del Primer Equip, Ricardo Albaladejo.
-> Albaladejo, que va vestir la samarreta de l'Hospi com a jugador a la dècada dels 80, va tornar al club l'any 2012 en substitució de l'històric Blas Hernández.

Tal com ha publicat aquest matí el periodista Jordi Mèlich, Ricardo Albaladejo no continuarà exercint de delegat del Primer Equip del Centre d'Esports l'Hospitalet aquesta temporada. La Junta Directiva entrant ha decidit no comptar amb els serveis d'Albaladejo, que d'aquesta manera posarà fi a una etapa de quatre anys profitosos que han servit per mantenir el llistó que havia deixat l'històric Blas Hernández abans dels seus problemes de salut. D'ençà que va arribar l'estiu de 2012, Ricardo Albaladejo, que havia defensat la samarreta de la franja com a futbolista a principis de la dècada dels 80, s'ha guanyat l'estima de la gran majoria dels futbolistes i tècnics que han passat per l'Hospi al llarg d'aquest temps i ha contribuït de forma decisiva a mantenir les relacions amb la resta de clubs. Decisió complicada d'entendre d'acord amb aquell "model Hospi" que la candidatura encapçalada per Santi Ballesté pregonava fa menys d'un mes. Des del club, com en d'altres aspectes, no hi ha hagut cap comunicat al respecte. Tampoc sobre la presentació del nou entrenador del Primer Equip, que tindrà lloc demà a la tarda, per bé que l'Hospi, actualment sense responsable de l'àrea comunicació, no ho ha fet públic, encara.

Decisió, com dèiem, poc afortunada, ja que més enllà de la innegable estima cap al club, l'Hospi perd la figura d'un enorme professional. Sense ser ni de bon tros oficial, el seu substitut podria ser algú que hagi passat pel Futbol Base de l'Hospi. Des del Blog, només podem agrair totes les facilitats que ha mostrat al llarg d'aquests quatre anys, així com l'excel·lent tracte personal que ens ha dispensat. Que no sigui res més que un "fins aviat". Gràcies, Ricardo!

1 comentari:

  1. Ricardo eres un crack,difícilmente encontraran un sustituto mejor para ocupar tú puesto,simplemente por el cariño que sentias por esos colores.Dedicación,trabajo,esfuerzo,humildad.......Un abrazo Ricardo.

    ResponElimina