Etiquetes

6/7/16

L'Hospi es carrega el filial

-> La situació econòmica del club, motiu per prescindir de l'Hospi B, que enguany havia de debutar a Tercera Catalana.
-> El president riberenc, Santi Ballesté, parla de "prioritats" i emplaça a poder recuperar el filial en una altra situació financera del Centre d'Esports l'Hospitalet.
-> El grup 10 de Tercera Catalana queda provisionalment amb 3 equips de la ciutat. De moment...

Era Jorge Tostado, aquest dimecres el qui deixava caure una notícia que feia dies que rondava pel futbol hospitalenc, per bé que el club no havia comunicat res al respecte. La Junta Directiva del Centre d'Esports l'Hospitalet ha pres la decisió de no inscriure el seu filial, l'Hospi B, al grup 10 de Tercera Catalana, de manera que l'entitat riberenca posa punt i final a la breu aventura del seu segon equip, que va estrenar-se l'any passat a Quarta Catalana i que va acabar assolint l'ascens a Tercera com a millor segon classificat dels grups de Barcelona. La situació econòmica de l'entitat riberencs, "pitjor" del que pensaven en un inici, segons el president Santi Ballesté, ha estat l'únic motiu de prescindir d'un filial que va complir a nivell esportiu.

En paraules de Ballesté, el cost de l'equip voreja els 12.000 euros, una quantitat que "ara mateix l'Hospi ha de dedicar a pagar el 60% del deute amb la Seguretat Social que ens poden executar en 48 hores". Més enllà del ball de xifres (12.000 euros és una quantitat força superior a la d'alguns equips de Segona Catalana que han de fer front a uns arbitratges el doble de cars, la retirada del filial suposa un fre a l'estructura del club de cara a un futur immediat, una estructura en la qual el segon equip havia d'esdevenir la baula de connexió entre el Juvenil A i el Primer Equip, especialment a mesura que s'anessin aconseguint categories. En la retirada del filial hi pot haver influït el fet que l'any passat estigués supervisat i esponsoritzat per Francisco Macanaz, rival de Ballesté a les urnes i que sembla haver-se desentès del filial arran de la seva derrota en les eleccions del 13 de juny passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada