Etiquetes

3/7/16

La Uni Bellvitge defineix el nou projecte

Paco Hidalgo torna a L'H per dirigir la Uni. Imatge: Mitjans Com. L'H
-> La Unificación Bellvitge canvia de cicle i d'entrenador. Paco Hidalgo, fins ara preparador físic del Sant Cugat, substituirà José Moreno a la banqueta riberenca.
-> Els hospitalencs embasten una plantilla amb fins a 15 futbolistes que han renovat el seu compromís amb els de la Feixa Llarga.
-> El Juvenil A, que enguany debutarà a Divisió d'Honor, tindrà com a tècnic Narcís Sirvent.

La Unificación Bellvitge ha optat per fer els deures ben aviat i, d'aquesta manera, arrencar la pretemporada el proper mes d'agost amb la plantilla gairebé tancada i només pendent d'algun retoc per fer un salt de qualitat. Els de la Feixa Llarga, que enguany tornaran a militar al grup 3 de Segona Catalana juntament amb el Gornal (el Can Pi ho farà al grup 2), han anunciat aquesta setmana la situació de la plantilla de cara al curs vinent, una plantilla que a grans trets manté molts dels futbolistes que la passada temporada van salvar la categoria en un any irregular de la Uni. De fet, la novetat més important és a la banqueta, ja que després de força temporades al capdavant del primer equip, José Moreno serà rellevat per Paco Hidalgo, que la passada temporada va ser al Sant Cugat com a preparador físic i que ja sap què és dirigir un equip de la ciutat, ja que durant quatre cursos va entrenar el Can Buxeres (2011-2015).

Hidalgo s'estrenarà amb la Uni amb l'avantatge de comptar amb un gruix important de futbolistes de la temporada passada. Fins a 15 dels jugadors que van salvar la categoria han renovat amb els de Bellvitge: Robert Bargués, Lucas Córdoba, Cristian Pablo, Aitor Miján, Ricard López, Álex García, Mario Guitart, Alejandro Moreno, Ezequiel Palomares, Xavi Monleón, Toni Estalrich, Sebastián López, Albert Jorba, Melvin i Lolo. A banda d'aquestes continuïtats, la Uni ha incorporat el porter hospitalenc Roberto Aguado, que com el seu company Sergi Moyano arriba del Sant Cugat, Antonio García (Prat B), Luís Moya (Mollet Juvenil) i Pere Estol, del Tordera. També tindran presència alguns dels futbolistes que van aconseguir amb el Juvenil de la Uni l'històric ascens a Divisió d'Honor: Sergi Garcia, Álex Fernández, Gerard de Gràcia i Marc Jiménez.

Narcís Sirvent dirigirà el Juvenil A. Imatge: Mitjans de Comunicació de L'H
Un Juvenil que enguany debutarà a Divisió d'Honor i que, com el Primer Equip, ho farà amb canvis a la banqueta. I és que 10 anys després, Raúl Paje deixa el club, ja que marxa al Viladecans de Primera Catalana, equip al qual ha salvat del descens alhora que ascendia el Juvenil A de la Uni. El seu substitut serà el jove Narcís Sirvent (27 anys), que ha estat treballant al cos tècnic de l'Avià i ha dirigit el Cadet de l'Esport Club Granollers. Sirvent serà l'encarregat de dissenyar una plantilla que competirà, com no pot ser de cap altra manera, per mirar d'assolir la permanència a Divisió d'Honor Juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada