Etiquetes

13/7/16

Quatre renovacions a Can Hospi

-> Víctor Ibáñez, Dani Fernández, Guillem Savall i Lucas del Campo seguiran vestint la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet després de tancar l'acord de renovació amb el club.
-> Nova oportunitat per Víctor Ibáñez i per Lucas del Campo, ja recuperats de la greu lesió que tots dos van patir la passada temporada (la segon consecutiva pel lateral).
-> Encara es desconeix si Héctor Rodríguez i Marc Vales continuaran o no a l'Hospi aquest nou curs.

Dies d'activitat frenètica a les oficines del Centre d'Esports l'Hospitalet. Portes que s'obren per deixar sortir, altres cops per donar la benvinguda a les noves incorporacions i, també, per confirmar que, de moment, quatre integrants de la plantilla de la passada temporada continuaran vestint la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet el proper curs. Ahir, en el transcurs de l'assemblea, vam conèixer dos dels quatre noms que aquest any formaran part del nou projecte hospitalenc, com són el porter Víctor Ibáñez i el lateral Lucas del Campo. Serà una nova oportunitat per dos futbolistes que han estat allunyats dels terrenys de joc durant molts mesos a causa de les seves greus lesions. Víctor Ibáñez Pascual (Barcelona, 1989) va lesionar-se el setembre de 2015 en un partit a l'Estadi contra el Reus (jornada 3) deixant el seu balanç del primer any a l'Hospi amb tres partits jugats i sis gols encaixats, per bé que durant la pretemporada ja va tenir grans actuacions com per exemple al Torneig d'Històrics. Serà, també, una nova oportunitat per a Lucas del Campo Montoliu (Barcelona, 1995), que arrossega dos anys en blanc per culpa de dues lesions de llarga durada, l'última, patida a finals de juliol de 2015 al partit de Copa Catalunya al camp del Prat. Entre una cosa i l'altra, del Campo, que va arribar a l'Hospi l'estiu de 2014, encara no s'ha estrenat en partit de Lliga amb els riberencs, un factor que no ha impedit la seva renovació com a membre de la primera plantilla amb l'esperança que, com diu la dita, la tercera sigui la bona.

Hores més tard, també coneixíem de la renovació de dues peces més de l'entramat defensiu de l'Hospi 2015-2016, com són el capità Dani Fernández i el central Guillem Savall; recordem, tots dos representats per Màgic Díaz, assessor de l'Hospi. D'aquesta manera Ismael García, tècnic riberenc, s'assegura la presència de dos dels futbolistes que més minuts van disputar la passada temporada, i que especialment en el cas del lateral barceloní va ser imprescindible tant per a Martí Cifuentes com per a Miguel Corominas i Antonio Olmo. Daniel Fernández Artola (Barcelona, 1983), que va entrenar-se amb l'Hospi durant més d'un mes abans de confirmar el seu fitxatge sobre la botzina del tancament del mercat, va disputar 30 partits, sempre com a titular, va fer un gol al camp del Cornellà que va suposar la victòria en territori verd i, amb 2.582 minuts jugats, va ser el quart element de la plantilla del curs passat amb més presència a la Lliga. Per la seva banda, Guillem Savall Parera (Barcelona, 1989) va jugar 2.278 minuts a la Lliga -sisè futbolista amb més minuts- repartits en 28 partits (27 com a titular); una lesió li va impedir jugar amb normalitat fins la quarta jornada al camp del Barcelona B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada