Etiquetes

17/7/16

Bones sensacions | Villarreal CF 1-0 CE l'Hospitalet

-> Un Hospi mancat de rodatge planta cara a tot un Primera Divisió i perd per la mínima per culpa d'un gol al tram final.
-> Els d'Ismael García, amb més de la meitat de jugadors a prova, mostren un gran ordre defensiu i deixen un bon sabor en el primer compromís estiuenc.
-> L'equip, ja de retorn a casa, descansarà demà i tornarà a la feina dimarts. El Masnou, proper rival en el segon amistós (diumenge, 11:00 hores).
-> GALERIA DE FOTOS del Villarreal 1-0 Hospi.
-> IMATGES DEL PARTIT, gentilesa de Juanfran Roca.
-> DECLARACIONS d'Ismael García, tècnic de l'Hospi.

FITXA TÈCNICA

VILLARREAL CF (1a part): Asenjo, Mario Gaspar, N'Diaye, Bonera, Adri Marín (Jokić, 23'), Castillejo, Larrea, Jonathan, Leo Suárez, Mario i Soldado.
VILLARREAL CF (2a part): Barbosa, Rukavina, Pantić, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Cantalapiedra, Trigueros, Morlanes, Alfonso Pedraza, Afif i Bakambu.

CE L'HOSPITALET: Víctor (Eric, 81'), Ciria (Coppola, 86'), Hostench (Lucas, 80'), Selvas, Savall (Castell, 69'), Zamora (Jandro, 80'), Higón (Lozano, 69'), Sergi Mut (Pacheco, 55'), Salinas (Tabala, 46' (Bueno, 73')), Inés (Jiménez, 69') i Saúl (Vinicius, 80').

Gol: 1-0 Alfonso Pedraza (88').

Àrbitre: Antonio Miguel Mateu Lahoz (Comunitat Valenciana). No ha mostrat targetes.

Incidències: partit de pretemporada celebrat al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal davant d'uns 1.600 espectadors. Tarda agradable. A l'Hospi no ha jugat Sergio Juste, amb problemes físics.

El primer test del Centre d'Esports l'Hospitalet 2016-2017 va anar, molt probablement, força millor del que la majoria hauríem pensat en primer moment. Amb tan sols tres sessions d'entrenament a les cames i davant d'un rival que jugarà la Champions League aquesta temporada, l'Hospi d'Ismael García va plantar cara i va vendre ben cara la seva pell. Només un gol afortunat d'Alfonso Pedraza a dos minuts del final va tombar la resistència d'un Hospi que va mostrar-se intens i endreçat a nivell defensiu, per bé que les circumstàncies del partit no van permetre cap tipus de lluïment en el capítol ofensiu, res a reteure per un equip en plena cosntrucció, amb més de la meitat de convocats a prova i que té molt de camí per recórrer. Com l'any passat, com els altres, Roma no es va construir en un dia però sempre és positiu que els protagonistes es creguin gladiadors i no pas emperadors.

A diferència d'altres tècnics, Ismael García no va apostar per dos onzes diferenciats cada part, fins al punt que a la represa només va haver-hi una substitució, forçada pels problemes físics de Salinas. L'eivissenc va ser una de les dues novetats ahir; sense cap entrenament a les cames, ell i el defensa Javi Selvas van debutar amb la samarreta de la franja vermella. Bon partit del central valencià, a to amb el bon rendiment d'una rereguarda riberenca que es va sentir ben protegida per les intervencions de Víctor Ibáñez, un autèntic mur que va acabar per desesperar la davantera de tot un Villarreal. Amb tres futbolistes a prova d'inici (Ciria, Sergi Mut i Saúl Díaz), l'Hospi era conscient del tipus de partit que li esperava: replegat al darrere, tocava assecar totes i cadascuna de les escomeses dels de Marcelino, dominadors absoluts de l'encontre. Amb alguns dies més de preparació, els groguets van posar les ocasions, ja des del minut 10 amb una doble ocasió de Leo Suárez i de Samu Castillejo que va trobar, també per partida doble, la bona resposta del porter titular de l'Hospi, Víctor Ibáñez (10'). Set minuts després, Mario va rematar fora amb tot a favor (17'), que va tornar a perdonar un cop superada la mitja hora de partit, després d'una bona acció trenada del conjunt de la Plana (31'). En el capítol ofensiu de l'Hospi, Higón va provar de desbordar el seu marcador i en banda esquerra, també van resultar interessants les incursions de Jordi Hostench, que no va evidenciar les úniques tres sessions de treball realitzades. Abans del descans, el Villarreal va prémer l'accelerador i primer Soldado (36') i després Samu Castillejo (41'), que va enviar una centrada enverinada al travesser, van dur perill a la porteria de l'Hospi, perfectament defensada per un Víctor que va tornar a actuar en la darrera acció del primer temps per treure una rematada a boca de canó d'un atacant local (44').

A la represa, onze totalment diferent (i igualment competitiu) del Villarreal i un únic canvi a l'Hospi; Salinas, amb problemes físics, deixava el seu lloc al terreny de joc a Adrián Tabala, futbolista a prova que va passar per l'Hércules i que enguany ha jugat a Tercera amb el Huércal Overa i el Jove Español. No hi ha hagut canvi de tornes i han estat els locals els clars dominadors del segon temps. Bona part de les accions ofensives han tingut Afif i Bakambu com a protagonistes, amb Alfonso Pedraza, l'any passat al filial, com a generador de situacions de gol. Més enllà de la voluntat, però, Víctor tornaria a impedir el gol local a xut de Manu Trigueros (48'). Passada l'hora de partit, Bakambu perdonava el gol del Villarreal amb una rematada que marxava creuada per poc (66'); als 75' era Pedraza qui posava novament a prova els reflexos de Víctor Ibáñez i als 85 minuts, ja amb un Hospi renovat al 90% respecte l'inici del partit, l'assistent aixecava la bandera per invalidar el gol de Bakambu per fora de joc. Desgraciadament, l'Hospi no podia tancar el partit amb un marcador positiu, ja que en una acció desgraciada a dos minuts del final, Alfonso Pedraza deixava anar un xut des de la frontal que acabava al fons de la xarxa després de picar en un defensa (88'). Tanmateix, en temps d'afegit l'Hospi disposaria de dos serveis de cantonada per mirar d'empatar, però el gol no va arribar i el partit es tancava amb un 1-0 que obre la pretemporada d'un Hospi que, evidentment, té molt de marge de millora però que va deixar prou bones sensacions atesos els condicionants que envoltaven el partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada