Etiquetes

12/7/16

Oficines en ebullició

A la foto, Ballesté es posa la mà al cap de la feina que té per davant.
-> El club té previst anunciar abans de dijous la renovació d'alguns futbolistes de la passada temporada, que podrien ser 4 o 5.
-> Sis futbolistes s'afegeixen a la llista de baixes que ja coneixíem; jugadors com Ton Alcover, Iván Guzmán o Gerard Oliva no seguiran vestint la franja vermella.
-> La direcció esportiva continua treballant per resoldre la situació dels futbolistes amb contracte vigent i decidir si segueixen al club o causen baixa.

El temps passa i a l'Hospi se li esgota el temps per arribar a dijous, primer dia clau del curs, amb un mínim de futbolistes que puguin iniciar els entrenaments, la pretemporada 2016. De fet, aquest grup de futbolistes haurà d'afrontar només dos dies i tres sessions d'entrenament després, el primer amistós de preparació del curs al camp del Villarreal, un partit que probablement arriba massa aviat amb el risc de lesions que pot comportar. De cara al viatge de dissabte a Vila-real, tot i que a hores d'ara només Alejandro Zamora està confirmat en la plantilla 2016-2017, s'espera que aproximadament una vintena de jugadors puguin conformar una convocatòria que estarà formada pels futbolistes renovats, que l'Hospi té previst anunciar abans de dijous, per les noves incorporacions i per un gruix de futbolistes a prova que acabaran de confeccionar el primer Hospi d'Ismael García.

El tècnic Ismael García i Alejandro Zamora, úniques novetats. De moment.
Segons hem pogut saber, entre tres i sis futbolistes de la passada temporada podrien continuar en aquest nou projecte riberenc. Hi ha un mínim assegurat, només pendent de la signatura dels nous contractes, mentre que els tres futbolistes restants estan pendents de comunicar si accepten o no les ofertes que els ha proposat l'entitat que presideix Santi Ballesté. Un any més, doncs, l'Hospi patirà una profunda renovació i, per tant, continuarà al capdavant dels equips que més futbolistes ha incorporat en els últims cursos a Segona Divisió B. Amb una plantilla prevista de 18 futbolistes, el marge d'error a l'hora de fitxar és gairebé inexistent d'acord amb la delicada situació financera que travessa el Centre d'Esports l'Hospitalet; és per això que si bé l'única incorporació oficial fins ara és la del defensa madrileny Alejandro Zamora, la direcció esportiva riberenca treballa per poder tancar més arribades al llarg dels propers dies amb la intenció de presentar els nous futbolistes abans del partit de dissabte contra el Villarreal.

Evidentment, abans d'entrar caldrà deixar sortir i tot i que encara queda pendent per resoldre la situació d'alguns futbolistes amb contracte com són Xavi Puerto, Christian Alfonso o David Corominas o les d'Oliver i Èric Via, que l'any passat estaven cedits i que tot apunta que tenen complicat seguir a l'Hospi. Els qui segur que no vestiran la samarreta de la franja vermella aquest curs 2016-2017 són Iván Guzmán, que en principi no canviaria de grup, Miki Muñoz, Ton Alcover, Giaquinto, Gerard Oliva i Jonathan Toledo, els dos últims incorporats el passat mes de gener en el mercat d'hivern més mogut que es recorda a Can Hospi.

1 comentari: