Etiquetes

6/7/16

Ismael García, l'aposta d'un Hospi de mínims

-> El gallec Ismael García, de 28 anys, és l'arriscada aposta de la direcció esportiva per capitanejar el projecte riberenc de cara al curs 2016-2017.
-> Davant de la delicada situació econòmica que travessa el club, García no vol excuses i diu que caldrà reinventar-se i formar un equip contra el qual "ningú vulgui jugar".
-> A banda de la incorporació d'Alejandro Zamora, l'Hospi anuncia un amistós contra el Primer Equip del Villarreal la setmana vinent a la Plana."El DNI no entrena". És una de les perles que ha deixat caure Ismael García Gómez (Ourense, 1988), l'aposta de la direcció esportiva del Centre d'Esports l'Hospitalet per encapçalar un projecte auster, que vindrà marcat inevitablement per la delicada salut econòmica que travessa l'entitat riberenca, que l'any que ve haurà de celebrar el 60è aniversari de la seva fundació. En una sala de juntes molt més plena del que és habitual, en una presentació oberta als socis i amb la presència, evidentment, dels mitjans, Ismael García s'ha mostrat coherent però, sobretot, humil. El tècnic gallec ha reconegut que aquesta és una experiència única, una oportunitat d'or per fer-se un nom en això del futbol. I tot i la seva joventut i manca d'experiència com a primer entrenador, García no ha defugit la responsabilitat i ha manifestat sentir-se preparat per fer front a un repte que tindrà com a únic objectiu esportiu la salvació del Primer Equip. 

"Estic segur que farem un equip competitiu per la categoria", ha comentat Ismael García, que ha defugit encasellar-se en un estil de joc, ja que "els protagonistes, els artistes, són ells. Intentaré que es trobin en contextos en què puguin rendir i adaptar-me, més aviat, jo a ells". Qüestionat sobre la seva poca seva experiència al futbol, el tècnic riberenc s'ha mostrat confiat de saber gestionar un vestidor tot i la seva edat. També ha volgut fer una crida a tothom per empènyer en un any que es preveu dificil: "l'afició serà essencial i per això serà clau oferir una bona imatge quan juguem a casa". Ha apel·lat a l'orgull i al procés, fins i tot per sobre de l'objectiu final, tot reconeixent que "hem d'intentar que l'aficionat de l'Hospi se senti orgullós de ser-ho, independentment de perdre o guanyar". 

L'equip començarà la pretemporada el proper dijous 14 de juliol i, només dos dies després, l'equip disputarà el primer compromís de preparació davant del Primer Equip del Villarreal CF. El partit es disputarà el proper dissabte 16 de juliol en territori groguet, per bé el camp i l'horari encara no estan confirmats. D'altra banda, Ismael García també ha anunciat dos dels membres que l'acompanyaran al cos tècnic: el segon entrenador i, alhora preparador físic, serà Jordi Gibert, graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per la Universitat de Lleidda que va compartir banqueta amb Jonathan Risueño a l'Independiente (2013-2014) i que també ha passat per clubs com el Santa Ponsa, el Son Ferrer o el Platges de Calvià, mentre que l'entrenador de porters continuarà sent Marc Antoni Rodríguez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada