Etiquetes

3/7/16

El Can Pi agafa forma

-> Els quadribarrats anuncien 10 renovacions de cara al debut a Segona Catalana, entre ells, el golejador Kevin Sánchez.
-> Quatre futbolistes de l'àmbit hospitalenc ja han donat el seu sí al Can Pi, que segueix treballant per dissenyar una plantilla de garanties després del segon ascens consecutiu.
-> Marc Reixats serà el tècnic dels riberencs, que continuen buscant recursos econòmics per competir amb màximes garanties.

No serà fins el cap de setmana del 3 i el 4 de setembre que el Can Pi arrenqui la temporada oficial, però els quadribarrats ja han anat per feina i compten amb gairebé una quinzena d'efectius per fer front amb el màxim de garanties un any que es preveu tan complicat com il·lusionant a nivell esportiu. Després d'enllaçar el segon ascens consecutiu, el Can Pi s'estrenarà a Segona Catalana (ho farà separadament de Gornal i Uni Bellvitge al grup 2) amb un nou capità a la banqueta: Javi Colinas s'acomiadava del club després del partit de Copa Catalunya amateur davant el San Cristóbal, i dies després els quadribarrats anunciaven la incorporació de Marc Reixats, que les últimes temporades ha estat entrenant al Futbol Base del Can Buxeres, tasca que enguany ha compaginat amb la de tècnic d'alevins a l'Hospi. L'objectiu, evident, serà la permanència en una categoria complicada com és la Segona Catalana.

Marc Reixats -segon per l'esquerra- dirigirà el Can Pi 2016-2017
Per mirar de fer possible l'objectiu, i en paral·lel a la recerca de recursos econòmics que facin possible dur a terme aquesta aventura, el Can Pi ha posat fil a l'agulla per confeccionar una plantilla de garanties i, a dia d'avui, ja compta amb catorze futbolistes, deu dels quals són jugadors que han renovat del bloc de l'ascens del curs passat. Els 10 futbolistes que ja han renovat el seu compromís són Marc Molina, Albert Prieto, Moha Bouzeki, Héctor Bustamante, Kevin Sánchez, Miki Cardona, Sergio Vence, Alberto Rubio "Peque", Dani Martín i Chema, sense descartar que algun jugador més de l'any passat pugui continuar. D'altra banda, el Can Pi també ha incorporat quatre futbolistes: Toni García (Espluguenc B), Xavi Garcia (Hospitalense), Joan Ibarra (Santa Eulàlia) i José González, que l'any passat va començar el curs amb el Can Pi però que va acabar jugant al Santa Eulàlia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada